Stek Woon & Lifestyle Magazine
image e

Aan de wand: foto’s, quotes of grafische prints?

De inrichting van een huis zegt veel over de bewoners. Niet alleen het meubilair, maar ook de accessoires spelen daarin een rol. Zo ook wat je aan de wand hangt. Daarmee geef je een kijkje in je leven en kun je een bepaalde sfeer neerzetten.

Familiefoto’s maken het persoonlijk, kunst kan iets zeggen over waar je van houdt en teksten over hoe je in het leven staat (of wil staan).

image

image

Wissel per ruimte

Per ruimte kun je wat je ophangt afstemmen op de functie van de ruimte. Op de slaapkamer kun je bijvoorbeeld terug laten komen dat dit een ruimte is waar je gezellig samen bent, tot rust komt, noem maar op!

image

Diverse prints of foto’s kunnen elkaar en de sfeer versterken.

image

image

Teksten aan de wand

Met teksten of foto’s kun je jezelf inspireren. Hang bijvoorbeeld op je werkplek een quote op van een doel dat je jezelf hebt gesteld of gebruik een steekwoord of een afbeelding waar je inspiratie van krijgt. Met washitape hang je ze zo op en kun je weer makkelijk wisselen.

image

Met quotes haal je ook gemakkelijk een dosis humor in je interieur.

image

Kleine kaartjes aan de wand

Kaartjes zijn ook ontzettend handig om je interieur in een paar ogenblikken een nieuwe sfeer te geven. Je hoeft ze niet perse in te lijsten en je kunt ze makkelijk wisselen. Ideaal om een snel de sfeer aan je huis te geven waar je op dat moment een fijn gevoel bij hebt.

image

Hou je ervan om vaak te wisselen met lijsten van verschillend formaat, dan kun je ook kiezen voor een rails waaraan je de lijsten kunt ophangen. Hiermee is het makkelijk om van lijsten te wisselen en te variëren met de plaats en hoogte. Wil je liever geen gaten in de wand? Een mooie grote lijst leunend tegen de muur is dan een leuke oplossing!

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.