Stek Woon & Lifestyle Magazine
Droombadkamer ontwerpen | Stek Magazine

3x kleur in de badkamer

Bijzonder om te zien wat een beetje kleur in de badkamer kan doen. We hebben dezelfde badkamer tot drie keer toe ondergedompeld in een andere kleur. Zonnig geel, natuurlijk groen, strandachtig blauw… Waar word jij blij van? Goed nieuws: met een paar simpele accessoires en ingrepen heb jij ook een splashing badkamer om van de watertanden.

Styling: Baukje Snieder
Tekst: Marlene Rooseman
Locatie: Diny Terpstra, Franeker

Kleur in de badkamer | Stek Magazine

Badkamerstijl 1: Hou van blauw

Blauw. De kleur van zee, lucht, schelpen, water… Geen wonder dat het zo’n populaire kleur in de badkamer is. Met grijs-blauwe accessoires hebben we deze basic badkamer een frisse, beachy look gegeven. Natuurlijke toevoegingen zoals de houten handdoekenladder en bamboe badbrug geven de ruimte een kalme uitstraling. Precies wat je nodig hebt als je toe bent aan een opfrismoment.

Kleur in de badkamer | Stek Magazine

Bloomingville Badmat 50x90cm € 45
Hammam34 Indian Summer Hammamdoek € 44,95
Bloomingville Mozaiek Vaas € 37

Splashing badkamers | Stek Magazine

<!–nextpage–>

Badkamerstijl 2: De groene gekte

Groen is al jarenlang een populaire kleur in huis. Groene bankstellen, plantenbankjes, muren… Waarom in de badkamer ook niet eens een vleugje natuur? Je spendeert hier ten slotte best wat tijd. Tijd die vooral gezellig en ontspannend moet zijn. Deze frisse groene tinten en natuurlijke materialen, maken dat jij je na het douchen of badderen weer als herboren voelt.

Splashing badkamers | Stek Magazine

Fair Trade Original Kaisa Mand met deksel € 45
Zone Denmark Nova Zeepschaaltje € 13,95

Splashing badkamers | Stek Magazine

<!–nextpage–>

Badkamerstijl 3: Spat uit met geel

Vind je geel in huis ook zo’n leuke kleur? Maar een beetje spannend om aan te brengen in je eigen interieur? Dan is kleur in de badkamer de perfecte plek om te beginnen. Spat eens uit met wat zonnige accessoires zoals een gele badmat, handdoek en andere spulletjes. In combinatie met wat natuurlijk groen is het in jouw badkamer altijd zomer!

Splashing badkamers | Stek Magazine

Bloomingville Glas Waxinelichthouder € 9.95
HAY Badmat Autumn yellow 55x90cm € 25
Bloomingville Glazen Kandelaar € 16

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.