Stek Woon & Lifestyle Magazine

3 x handige hulpen in huis

Jouw interieur richt je in volgens de laatste trends. Een mooie kleur op de muur, een stijlvolle bank, een betonlook vloer of een mooie houten visgraatvloer. Niets leuker dan uren op Pinterest en Insta rondstruinen om inspiratie op te doen voor jouw favoriete woonstijl. Toch kan het voorkomen dat er momenten zijn dat je voor comfort moet kiezen en wat hulp in huis nodig hebt. We geven je 3 handige hulpen in huis die vast voor iedereen herkenbaar zijn.

handige hulpen in huis | bedklossen wegwerken

1 Comfortabel slapen

Voor gezinnen is dit waarschijnlijk wel het meest herkenbare voorbeeld. Aan het einde van de zwangerschap moet je je bed op zogenaamde klossen plaatsen. Handig voor jou om uit bed te stappen maar ook met name bedoeld voor de verloskundige. Om tijdelijk je bed te verhogen kun je het makkelijkste bedverhogers kopen. Natuurlijk voorzie je je slaapkamer wel van het mooiste beddengoed. Tenslotte is naast comfort, stijlvol ook heel belangrijk. Vind je die klossen minder mooi staan? Tip: koop een bedrok. Deze zijn verkrijgbaar in prachtige stoffen zoals Egyptisch katoen en worden normaliter gebruikt bij boxsprings. Maar ze zijn natuurlijk ook ideaal om jouw tijdelijke bedverhoging ‘stylish verantwoord’ weg te werken! Ook een extra dekbedovertrek of grote plaid tot op de grond draperen is een mooie optie. Zo heb je handige hulpen in huis die verder niemand opvallen!

Handige hulpen in huis | Sta op stoelen van Vegro

2. Speciale stoelen

Voor iedereen staat een mooie comfortabele bank vast op nummer 1 van het woonwensenlijstje. Een lekkere plofbank, grote hoekbank of twee losse banken met een fijne bijpassende hocker. Lekker zitten, loungen en hangen voor een gezellig avondje met het gezin, met z’n tweetjes of met een groepje vrienden voetbal kijken. Om zo maar eens iets te noemen. Maar weer makkelijk uit die luie bank komen… Dat is normaal gesproken natuurlijk geen enkel probleem, zeker niet als je jong bent. Heb je tijdelijk moeite om gemakkelijk op te staan? Door bijvoorbeeld het herstellen na een operatie? Dan is een ‘sta-op-stoel’ een ideale uitkomst. Je zit er net zo lekker in als op je eigen bank. Misschien nog wel lekkerder. Het opstaan is in ieder geval zeker een flink stuk makkelijker. En als je deze nu uitkiest in een kleur die past in jouw kleurenpalet, dan ‘blend’ deze helemaal in jouw woonstijl. Kleed de stoel aan volgens de laatste woonmode met een trendy kussen en mooie plaid. Zo heb je comfort en stijlvol ineen. Handige hulpen in huis hoeven dus geen stijlbreuk te zijn voor jouw woonstijl.

Handig in de badkamer | Vegro hulp in huis

3. Handig in de badkamer

Je badkamer omtoveren tot ‘spa-aan-huis’ is een badkamertrend die we al een paar jaar zien. Mooi en comfortabel zijn de basiselementen voor een badkamer anno nu. Een regendouche, stoomcabine of ingebouwde sauna staan steeds hoger op het badkamerlijstje bij verbouwingen of aankoop van een nieuw huis. Mooie tegels, design badkamermeubels, losse baden met stijlvolle zwarte of juist gouden kranen sieren elke moderne badkamer. Maar handige gadgets worden in de badkamer ook populairder. Spiegels die niet beslaan of spiegels waar je het nieuws op kan projecteren terwijl je van je bad geniet. Een ingebouwd bankje in de douche om heerlijk te genieten van een power straal maar ook douche wc’s zijn steeds meer gewenst. Hiermee ook handige hulpjes in de badkamer zoals een wandbeugel in de douche. En hier hoef je echt niet bejaard voor te zijn… Het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een relaxt avondje in badkamer of een frisse start van een nieuwe dag!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.