Stek Woon & Lifestyle Magazine

De mooiste tegelcollecties van Douglas & Jones

Een nachtje slapen in een luxe hotel is heerlijk. Een fijn bed met mooi bedlinnen en een ensuite badkamer in rustige kleurtinten. Dat gevoel willen we elke dag wel! De basis begint met een mooie vloer. Grenst jouw badkamer aan de slaapkamer? Laat dan de tegelvloer doorlopen voor een mooi geheel of kies voor dezelfde materialen en kleuren in twee aparte ruimtes: zo creëer je rust. Het merk Douglas & Jones heeft naast haar eigen lijn ‘Fusion’ ook twee bijzondere samenwerkingen met Studio Piet Boon en vtwonen. Ontdek welke stijl past bij jou.

De mooiste tegelcollecties van Douglas & Jones

Tegellijn Fusion by Douglas & Jones

De keuze voor materialen in de badkamer is uit praktisch oogpunt vaak tegels. Dat het een totaalplaatje moet zijn in het interieur heeft het bekende tegelmerk Douglas & Jones goed begrepen. Met de eigen tegellijn Fusion presenteerde zij een bijzondere serie die bestaat uit keramische tegels met een industriële betonlook, gecombineerd met het natuurlijke van leisteen. Door de eigen schakering en structuur is iedere tegel uniek. Voor een prachtige hotellook thuis kun je kiezen uit smaakvolle kleurnuances zoals white, black, grey en beige, verkrijgbaar in meerdere formaten voor zowel wand als vloer.

De mooiste tegelcollecties van Douglas & Jones
De mooiste tegelcollecties van Douglas & Jones

Bekijk alle Fusion producten.
De mooiste tegelcollecties van Douglas & Jones

Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

Naast de prachtige eigen serie Fusion, introduceerde Douglas & Jones ook een steengoede collectie met een duidelijke signature van de bekende Nederlandse ontwerper Piet Boon. Studio Piet Boon staat bekend om zijn voorliefde voor natuurlijke materialen en kleuren. Kies je voor karakter? Dan past deze collectie perfect bij jou door het ingetogen kleurenpalet, duurzame materialen en de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen.

Designed to last

De tijdloze collectie bestaat uit zes bijzondere tegelseries; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY, HUGE en STONES. Elke serie heeft eigen specifieke eigenschappen qua materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. En kan zowel los als in combinatie met andere series worden toegepast. Alle kleuren zijn rustig en laten zich makkelijk laten combineren tot een harmonieus geheel. Rustig, maar toch altijd spannend.

Bekijk de Piet Boon tiles & stones collectie

Douglas & Jones

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een andere mooie samenwerking is de prachtige collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones. In de collectie vtwonen tegels van Douglas & Jones heb je een ruime keuze in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder dessin of juist een houtprint. Ook dat kan met tegels gemakkelijk in de badkamer. Ben je benieuwd hoe deze tegels in jouw badkamer staan? Ga dan snel aan de slag met de configurator om meteen het resultaat te bekijken.

Open de configurator

Mix & match

Of je nu gaat voor modern en strak, stoer en robuust of juist een natuurlijke uitstraling: Je vindt altijd de tegel die past in jouw plaatje. Binnen de serie tegels kun je ook nog kiezen voor verschillende formaten en kleuren. Zo mix en match je de ideale combinatie bij elkaar. Wil je je badkamer optisch groter laten lijken? Ga dan voor XL uni op de vloer en combineer met een kleiner formaat tegel op de wanden. Zo heeft bijvoorbeeld de NEO serie wel acht verschillende patronen. Ontdek de vele soorten en formaten tegels door op de serie te tappen.

Bekijk de hele vtwonen tegelcollectie

Meer informatie over de tegelcollecties by Douglas & Jones: douglasjones.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.