Stek Woon & Lifestyle Magazine

Stek Magazine: het leukste online woonmagazine

Is jouw huis nooit af? Ben je altijd op zoek naar mooie, stijlvolle en trendy woonideeën? Dan kun je natuurlijk niet zonder Stek Magazine; het leukste online woonmagazine. Niet zomaar een site; je kan de link gemakkelijk opslaan als ‘app icoon’ op je telefoon of tablet. Een nieuwe editie lezen van het online woonmagazine? Je ontvangt een melding en opent meteen de editie; zonder een app te hoeven installeren of iets te downloaden. Zo heb je altijd de nieuwste wooninspiratie bij de hand!

Online woonmagazine

In Stek Magazine vind je eindeloos veel inspiratie vol interieurtips, trucs en adviezen om van een huis jouw eigen stek te maken. De ene keer kijk je binnen in een designhotel of een authentiek pand in het hartje van de Amsterdamse Jordaan. In de volgende editie van het online woonmagazine lees je alles over kleurtrends, heerlijke keukens of dromerige slaapkamers. Kortom: alles in 1 online woonmagazine wat het hart van de ware interieurliefhebber sneller doet kloppen. Ook vind je in elke editie de nieuwste woontrends en een handig overzicht van alle woonbeurzen en tuinbeurzen in Nederland en in het buitenland. Zo ben je altijd op de hoogte van al het interieurnieuws wereldwijd.

Van voordeur tot vliering

Met Stek Magazine doe je onder andere ideeën op voor de inrichting en aankleding van:

Stek Magazine edities

Stek Magazine is voor alle devices en desktops geschikt. De opmaak van het online woonmagazine past zich automatisch aan zodat jij een optimale leeservaring hebt. Zie je iets waarover je meer wilt weten? Je kunt alles aanklikken, foto’s vergroten, filmpjes bekijken en foto’s pinnen op jouw favoriete boards. Waar je ook bent, je hebt altijd wooninspiratie voor jouw stek bij de hand! De bank, tegels of het vloerkleed van je dromen gespot? Bestel direct bij de winkel in kwestie. In Stek online woonmagazine kun je direct shoppen. Zoek je informatie over bijvoorbeeld verbouwen? Gebruik dan de handige zoekfunctie en je ziet direct een overzicht met alle artikelen over verbouwen.

Design & development: Urban Hippos

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.