Stek Woon & Lifestyle Magazine
Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Een mooie badkamer is een oase van rust. Een plaats waar je kunt ontspannen en nieuwe energie opdoet. Een droombadkamer begint bij een goed ontwerp. Met de badkamerplanner en stijlzoeker van Villeroy & Boch maak je die gemakkelijk zelf.

Op weg naar jouw droombadkamer

Om tot een ideaal plaatje te komen moet je eerst weten wat je precies wilt. Wat maakt een badkamer voor jou een droombadkamer? Welk design past bij jou en welk comfort wil je terugzien? Instagram en Pinterest zijn goede bronnen om te beginnen. Je vindt er veel beelden en stijlen. Sla ze op zodat je alvast een moodboard hebt van alles wat jij mooi vindt. Villeroy & Boch helpt je vervolgens verder met een badkamerplanner en een stijlzoeker. Die laatste selecteert op basis van jouw smaak de collectie die bij je past. Handig toch.

Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Wellnessbeleving voor elke badkamer

Ontdek met de stijlzoeker op speelse wijze hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan zien. Combineer de productvarianten, verschillende vormen en kleuren tot je jouw droombadkamer voor ogen hebt. Het ontwerp van jouw persoonlijke badkamer kun je vervolgens eenvoudig via e-mail ontvangen of meteen in de 3D-badkamerplanner overnemen. Geen enkele vorm of formaat is onmogelijk. Om jouw badkamer te voorzien van een unieke wellnessbeleving op jouw gewenste formaat, biedt Villeroy & Boch de Squaro Infinity. De vlakke douchevloer die modern design en innovatieve functionaliteit verbindt met unieke hygiënische voordelen. Het water loopt volledig weg op de gladde naadloze oppervlakken, bacteriën kunnen zich moeilijk vastzetten en de oppervlakken zijn snel en eenvoudig te reinigen. En met de hoogste anti-slip klasse C, sta je veilig in je nieuwe inloopdouche. Samen met de badkamerplanner vind je precies wat past bij de grootte en stijl van jouw badkamer.

Ook voor kleine badkamers

Heb je een kleine badkamer maar wil je toch dolgraag een bad? Weliswaar is er in een kleine badkamer meestal geen ruimte voor een douche èn een bad, maar de droom van een eigen bad hoef je daarom zeker niet op te geven. Speciaal voor kleine badkamers heeft Villeroy & Boch speciale badmodellen, die ruimtebesparend kunnen worden ingebouwd en daardoor ook passen in kleine ruimtes. Een kleine badkamer betekent dus niet meteen afzien van een lekker heet bad op koude winterdagen.

Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Ook biedt Vileroy & Boch een aantal collecties, die zich perfect lenen voor een compacte badkamer. De Avento collectie biedt bijvoorbeeld bij een wastafel van één meter, al de mogelijkheid om voor twee kranen te kiezen (handig voor hem en haar). Een bijbehorend wastafelmeubel met veel bergruimte en in vele kleuren maakt je badkamer helemaal compleet.

Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Gebruik de praktische checklist

Voor een optimale badkamerplanning moet je rekening houden met een aantal aspecten: afgezien van jouw persoonlijke wensen en ruimtelijke omstandigheden is de toekomstige levenssituatie ook belangrijk – vooruit plannen is de moeite waard! De Villeroy & Boch checklist helpt je overzicht te behouden en alle relevante onderwerpen af te vinken. Tip: Bereid je goed voor als je een dealer gaat bezoeken en neem de checklist alvast mee. Naar de checklist.

Van ontwerp naar realisatie

Plan eenvoudig en snel jouw droombadkamer met de online badkamerplanner van Villeroy & Boch! Je kunt deze direct naar een expert in de buurt versturen. Betreed nu jouw virtuele droombadkamer: Na jouw ontwerp met onze online badkamerplanner ontvang je desgewenst jouw gratis Villeroy & Boch VR Cardboard. Je kunt nu virtueel jouw nieuwe droombadkamer van dichtbij bekijken!

Ontwerp jouw eigen droombadkamer

Wil je nog meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de Villeroy & Boch Badkamer inspirator of bezoek één van onze verkooppunten.

Heb je hulp nodig bij het vinden van je persoonlijke stijl? De ‘stijlzoeker’ geeft je ondersteuning en inspiratie. Deze online tool helpt je bij het vinden van je persoonlijke voorkeuren en geeft suggesties van de badkamercollecties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.