Stek Woon & Lifestyle Magazine
Marmoleum Terra | Vloeren | Stek Magazine

Marmoleum Terra: goed voor de aarde

Een mooie vloer met respect voor onze aarde? Maak kennis met de nieuwe Marmoleum Marbled collectie. Planet friendly en design gaan hier hand in hand. De collectie heeft dertig nieuwe kleuren zoals Marmoleum Terra en Splash. Marmoleum draagt bij aan een gezond binnenklimaat omdat het materiaal 100% natuurlijk is. Daarbij bevat het geen weekmakers. De nieuwe collectie wordt CO2-neutraal geproduceerd.

Marmoleum Terra | Vloeren | Stek Magazine

Marmoleum Terra

Marmoleum Terra biedt door haar kleurstelling zeer goede vuil-verhullende eigenschappen. Stof, krasjes en zand zijn zo goed als onzichtbaar. Door de fijne marmertekening geeft het een kalm en neutraal beeld. De kleur Terra refereert aan rots, steen en aarde en is geschikt voor kleinere ruimtes. Laten aardetinten daarbij ook nog eens trendkleuren van 2019 zijn! Dus je haalt een verantwoord en trendy kleur in huis. Kleed het aan met mooie kamerplanten en jouw oase is een feit.

Marmoleum Terra | Vloeren | Stek Magazine

Neutrale vloer

We gaan graag voor een duurzaam interieur omdat we willen bijdragen aan het milieu. Daarom even de technische aspecten die je haarfijn uitleggen hoe deze vloer gemaakt wordt. Weten waar iets vandaar komt, is de start naar een betere keuze. Waarom is dit nu zo duurzaam? Omdat het CO2-neutraal is gefabriceerd. Zo levert elke geproduceerde vierkante meter Marmoleum Terra een negatieve CO2-bijdrage op van 4 gram CO2-uitstoot.

Marmoleum Terra | Vloeren | Stek Magazine

De hoeveelheid CO2 die wordt uitgestoten tijdens de productie wordt meer dan volledig gecompenseerd met de CO2 die wordt geabsorbeerd door de natuurlijke en recyclebare grondstoffen. Deze bestaan uit planten, bomen en gewassen voordat ze worden geoogst. Forbo bracht het gebruik van fossiele brandstoffen tijdens de productie aanzienlijk omlaag en werkt alleen met groene energie. Marmoleum is hiermee de enige CO2-neutrale, vlakke, veerkrachtige vloer ter wereld. En is gemaakt van natuurlijke en snel herwinbare ingrediënten.

Voor meer informatie forboflooring

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.