Stek Woon & Lifestyle Magazine

Leestips voor een eco interieur

Zin om een boek te lezen over eco wonen, recyclen of andere verantwoorde onderwerpen? Dan zijn deze drie zeker de moeite waard!

ecoionen boek

#1 Eco wonen


In Eco wonen laat Judith Wilson zien dat een milieubewuste inrichting ook heel stijlvol en chic kan zijn. Met dit inspirerende boek doe je ideeën op om op een totaal andere manier te gaan wonen en leven. Schrijver: Judith Wilson. Prijs € 10,95.

boek thuis je eigen stijl

# 2 Thuis je eigen stijl

Vrolijk boek vol met tips om je bestaande meubels te verfraaien. Als je dit boek bekeken hebt kijk je op een andere manier rond in de Kringloopwinkel. Je maakt van iets ouds al snel weer iets hips. Helemaal in jouw stijl. Schrijver: Seline Lake Prijs € 17,50.

seasons woonboek

# 3 Seasons woonboek


Dit boek is een aanrader als je van unieke objecten houdt. Naast accessoires staan er ook prachtige interieurs in. De bewoners vertellen het bijzondere verhaal dat erbij hoort. Schrijver: Terra. Prijs € 24,95.

Deze boeken kun je bestellen bij interiorsense.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.