Stek Woon & Lifestyle Magazine

Leestips voor een eco interieur

Het opdoen van inspiratie in boeken voor een eco-interieur is een uitstekende manier om creatieve ideeën te verkennen. Bladeren daarom door boeken over ecologisch wonen en lees alles over milieuvriendelijke materialen, energiezuinige technologieën en innovatieve ontwerpen. Van boeken die zich richten op upcycling en hergebruik tot ecologische architectuur en groene interieurontwerpen. Er zijn namelijk talloze bronnen beschikbaar om je te inspireren bij het creëren van een eco-vriendelijke leefruimte. Door middel van prachtige afbeeldingen en praktische tips laten deze boeken zien hoe je een stijlvol en duurzaam huis kunt creëren. We geven je 3 voorbeelden.

eco interieur boek

#1 Eco wonen

“In Eco wonen”, geschreven door Judith Wilson, gaan duurzaamheid en elegantie hand in hand. Dit inspirerende boek dient als een gids voor een ecologische levensstijl. Judith Wilson neemt de lezer mee op een reis door creatieve en innovatieve ontwerpen. Zij  laten zien hoe een eco interieur niet ten koste hoeft te gaan van luxe of schoonheid. “Eco wonen” biedt een schat aan ideeën en praktische tips om op een totaal andere manier te wonen en leven. Dit boek is een onmisbare bron voor iedereen die op zoek is naar een duurzamere en toch stijlvolle manier van wonen. Verkrijgbaar voor slechts € 10,95.

#2 Thuis je eigen stijl

“Thuis je eigen stijl” is een vrolijk boek boordevol inspiratie en praktische tips om je bestaande meubels te transformeren tot unieke pronkstukken. Seline Lake neemt je mee op een creatieve reis waarbij je op een geheel nieuwe manier naar meubels en een eco interieur kijkt. Na het doorbladeren van dit boek zul je de Kringloopwinkel met andere ogen bekijken. Elk oud meubelstuk wordt namelijk een potentiële kans om iets eigens en eigentijds te creëren, helemaal in jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van vintage charme, minimalistische elegantie of bohemien flair, “Thuis je eigen stijl” biedt een scala aan ideeën. Verander je huis in een weerspiegeling van je persoonlijkheid en laat je creativiteit de vrije loop. Dit boek van Seline Lake is verkrijgbaar voor slechts € 17,50.

#3 Seasons woonboek

Het “Seasons woonboek” is een absolute aanrader voor liefhebbers van unieke objecten en een eco interieur. Dit prachtige boek biedt niet alleen een schat aan verfijnde accessoires, maar ook adembenemende interieurstijlen. Wat dit boek echt speciaal maakt, zijn de verhalen die worden verteld door de bewoners achter deze bijzondere interieurs. Elk interieur wordt vergezeld door een persoonlijk en boeiend verhaal, waarin de passie en toewijding van de bewoners voor hun huis en de objecten die ze koesteren tot leven komen. Van traditionele erfstukken tot eigentijdse kunstwerken, elk item heeft een uniek verhaal. Geschreven door Terra, biedt dit prachtige boek een ongeëvenaarde bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een meer betekenisvolle en karaktervolle inrichting. Verkrijgbaar voor slechts € 24,95.

Deze boeken kun je bestellen bij interiorsense.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.