Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kersttrend: Stoer, eenvoudig en Scandinavisch

Kersttrend Bloomingville
Als we de kersttrends van de afgelopen jaren op een rijtje zetten verandert er eigenlijk niet zo heel veel. Traditioneel rood en groen, pastel voor de romantische kerstliefhebber, goud en glimmend voor de glamfans onder ons en stoer en Scandinavisch blijft ook nog altijd een favoriet. Leuke van die laatste trend is dat je met wat eenvoudige accessoires toch een fijne kerstsfeer kan neerzetten.

kerst bloomingville

Kerstdecoratie natuurlijke tinten
Ter inspiratie nemen we één van onze favoriete Scandinavische merken: Bloomingville. Wat kleuren betreft zien we hier grijs, zwart, hout en sneeuwwit en toch een beetje bling bling met goud.

bloomingville kerst

Wit, hout en goud

De combinatie tussen zwart, wit, goud en hout is helemaal kerst en toch niet al te over the top. Met een paar leuke accessoires heb je heel snel een kerstsfeer in huis. Wil je liever geen boom of heb je geen ruimte voor een boom? Dan is dit een goed alternatief. En voor cadeautjes heb je natuurlijk geen boom nodig. Pak ze feestelijk in en ze staan overal gezellig.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.