Stek Woon & Lifestyle Magazine
Klushuis | Groothuisbouw expert in verbouwen

Jouw huishouden naar wens met de beste producten 

Het runnen van het huishouden is niet altijd even eenvoudig. Er kan veel tijd in gaan zitten en in sommige gevallen brengt het ook kracht met zich mee. Zeker als je niet de juiste benodigdheden in jouw bezit hebt, ga je dit merken. Het is daarom aan te raden om te bekijken wat je allemaal nodig hebt om het voor jezelf gemakkelijker te maken. Want hoe kan je bijvoorbeeld op een goede manier dweilen? En hoe houd je de ruimtes in de woning op een aangename temperatuur? Alles wat je moet weten lees je hieronder. 

Handige producten voor het huishouden | Tell Sell

Dweilen met het juiste systeem

Het eerste waar je naar moet kijken voor het dweilen van jouw woning is een systeem waarmee je de resultaten kan behalen die je nodig hebt. Veel mensen hebben bijvoorbeeld een dweilstok en een goede dweil die bij de vloer past. Vaak heb je dan nog een emmer nodig om het sopje in te maken. Er zijn echter veel meer mogelijkheden te vinden. Denk aan de systemen waarin je alles in één pakket krijgt. Je hoeft hierdoor niet meer meerdere hulpmiddelen bij elkaar te zoeken, maar hebt alles al bij elkaar staan. Door dan ook het materiaal van jouw vloer in het achterhoofd te houden, voorkom je dat er beschadigingen aan de vloer komen. En houd uiteraard ook de verschillende schoonmaakmiddelen in de gaten. Chemicaliën brengen immers ook weer andere effecten en slijtage met zich mee. 

Overal andere benodigdheden voor

Ook andere benodigdheden zijn nodig om het onderhoud goed uit te voeren. Want heb je wel eens gedacht aan de schoonmaakmiddelen en doekjes voor het afstoffen en schoonmaken van verschillende oppervlakten? Microvezeldoekjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor het afstoffen van de meubelstukken, terwijl een zeem weer beter op het sanitair pakt. Ieder doekje kan dus weer voor een ander schoonmaakproject gebruikt worden. Daarnaast moet je alles in huis halen voor het stofzuigen, het zemen van de ramen en het weghalen van de spinnenwebben. Als je alles in huis hebt gehaald, bespaar je jezelf veel tijd.  

Natuurlijk in jouw badkamer | Stek Magazine

Houd het huis koel

Ondanks dat een schoon en opgeruimd huis ervoor kan zorgen dat je je beter thuis voelt, wil je ook genieten van aangename temperaturen. In de zomermaanden kan het al snel warm aanvoelen. Een aircooler kopen zorgt er dan voor dat je de temperatuur meer kan regelen. Deze aircooler kan je instellen op verschillende standen en je bepaalt ook tot welke temperatuur deze moet koelen. Er zijn meerdere modellen te vinden, dus je moet ook goed opletten welke je aanschaft. Houd de afmetingen van de ruimte in het achterhoofd, bekijk welke functionaliteiten bij jouw behoeften passen en voorkom dat je de temperatuur alsnog niet op het gewenste niveau hebt. Vanaf nu hoef je geen warme ruimtes meer te hebben. 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.