Stek Woon & Lifestyle Magazine
Een nieuw interieur voor weinig geld | Veneta.com | Stek Magazine

Inspiratie opdoen voor een nieuw interieur voor weinig geld

Ben je uitgekeken op je huidige interieur maar heb je geen idee waar je moet beginnen bij het vernieuwen? Het is makkelijker dan het lijkt en hoeft echt niet duur te zijn! Door een paar slimme aanpassingen kun jij je interieur een gloednieuw aanzicht geven.

Indeling

Wanneer je voor een lange tijd hetzelfde interieur hebt, treedt er gewenning op. Een nieuwe indeling van je meubilair in je woning is naast effectief ook gratis! Geef je bank, stoel en tv-meubel eens een ander plekje. Experimenteer met verschillende indelingen om het maximale resultaat te maken. Op deze manier creëer je gratis een nieuwe zithoek!

Een nieuw interieur voor weinig geld | Veneta.com | Stek Magazine

Laat je verleiden

Op zoek naar nieuwe accessoires of meubels en niet wetend waar je precies naar opzoek bent? Laat je dan verleiden door het grote en diverse aanbod van rommelmarkten en kringlopen. Ga niet specifiek op zoek naar bepaalde dingen maar kom thuis met accessoires of meubilair die spontaan bij jou in het oog zijn gesprongen. Bij rommelmarkten en kringlopen zal je, na goed speurwerk, altijd een paar verborgen parels aantreffen. Bijna nieuw voor een enorm zacht prijsje. Ideaal om je interieur te vernieuwen voor weinig geld!

Details

Je hoeft dus geen fortuin uit te geven voor een nieuwe look in je woning. Spelen met de details is hier ook een goed voorbeeld van. Nieuwe sierkussens, een nieuwe sloop om je bank, een zachte woondeken of een frisse set geurkaarsen. Voor een prikkie geven je nieuwe accessoires je interieur een nieuwe twist!

Een nieuw interieur voor weinig geld | Veneta.com | Stek Magazine

Raambekleding

Vervangen van je huidige raambekleding heeft een enorm effect. Door raambekleding kun je onder andere spelen met lichtinval waardoor je woning een ruimer aanzicht krijgt. Jaloezieën zijn hier een uitstekende optie voor. Veneta.com biedt raamdecoratie voor gemiddeld 40% goedkoper aan dan speciaalzaken. Zo hoeft het vervangen van je raambekleding niet duur te zijn!

Een vernieuwd interieur voor weinig geld is echt niet moeilijk!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.