Stek Woon & Lifestyle Magazine
Blomus badkameraccessoires | Stek Magazine

In de ‘black mood’ met Blomus Modo

Blomus lanceert een nieuwe reeks producten voor de badkamer. Pure zwarte magie. Producten die de esthetische uitstraling van de badkamer in alle opzichten in balans brengen. De collectie is gemaakt van staal met een titaniumlaag en is niet alleen prachtig zwart, maar tevens bestand tegen corrosie, oxidatie en krassen. Deze collectie kreeg de naam Blomus Modo en is ontworpen door Nina Thöming van de Duitse ontwerpstudio Flöz Design.

Blomus Modo | Zwarte badkameraccessoires | Stek Magazine

Klein en zwart

Blomus Modo heeft hetzelfde doel als de Little Black Dress van Chanel: een tijdloos product dat bij elke gelegenheid past en nooit uit de mode raakt. Nina Thöming drukt zich uit in eenvoudige, luchtige vormen met een organisch accent. Ze heeft overal aan gedacht en heeft alles tot in het kleinste detail geanalyseerd, zodat de badkamer een functioneel en uitgesproken geheel wordt. De uitgebreide collectie is hier het bewijs van en omvat alles van toiletborstels tot een prullenbak, zeepdispenser, spiegel en een tandenborstelhouder. Een afgestemd tijdloos universum dat zich niet door de tijd laat inhalen, maar dat onderdeel wordt van het ontwerp.

Blomus Modo | Zwarte badkameraccessoires | Stek Magazine

Blomus Modo: black magic

Nina Thöming is niet alleen verantwoordelijk geweest voor de vormgeving en de afmetingen maar heeft zich ook gericht op de ergonomische en technische details van Blomus Modo. Ze heeft bijvoorbeeld een speciale pomp ontwikkeld voor de zeepdispenser, een pomp die slanker is dan bestaande exemplaren. Tegelijkertijd met de lancering van Modo brengt blomus Riva uit, een nieuwe collectie met handdoeken en badmatten.

Blomus Modo | Zwarte badkameraccessoires | Stek Magazine

Ecologische badkamer

Riva draait uiteraard om details en hoogwaardige kwaliteit, maar er gaat ook veel aandacht uit naar het milieu. Riva wordt geweven van biologisch katoenen garen en is voorzien van het gewilde GOTS-certificaat (Global Organic Textile Standard). De badmatten Piana zijn verkrijgbaar in dezelfde vijf natuurlijke grijstinten en twee afmetingen en de badmatten Twin zijn verkrijgbaar in drie natuurlijke grijstinten en twee afmetingen.

Kijk voor meer informatie op blomus.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.