Stek Woon & Lifestyle Magazine
Groen in huis

Groen in huis

Planten zorgen voor leven in huis. Én met planten kun je je huis ook eigen maken. Er zijn zoveel soorten en maten, genoeg keus! Daarnaast kun je ook met potten en de wijze waarop je de plant in huis plaatst alle kanten op.

Kamerplant1

Je kunt ze alleen laten stralen…

Groeperen5 copy

Groeperen1

…maar ook groeperen.

Macrame

Ophangen in een macramé plantenhanger of op een leuk DIY hangplankje.

Glazen opbergbox2

Laten pronken onder een stolp of in een mooi glazen doosje.

Plantenstandaard

Er zijn ook veel leuke plantenstandaards te vinden, zoals deze van Ferm Living.

Blad

En gooi een mooi blad uit een bos bloemen niet weg als de bloemen niet zo mooi meer zijn, maar zet deze in een leuk vaasje!

Pikaplant

Heb je niet zulke groene vingers, maar wil je wel graag een plant in huis? Kies dan voor de Pikaplant Jar. Een kamerplant die je nooit water hoeft te geven. De planten zijn speciaal geselecteerd en worden voorzien van water en voedingsstoffen voordat ze worden afgesloten. Het water en de voedingsstoffen worden door de plant hergebruikt. Handig!! De plant op de foto is de Coffea arabica. Afhankelijk van het plantje en de plek waar de Jar staat kan hij wel tot 12 maanden leven! Dat leek mij (lees: geen groene vingers) zeker het proberen waard!

3 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.