Stek Woon & Lifestyle Magazine

Gespot: nieuwe webshop voor Deens design

Ben je fan van Deens design? Dan is de nieuwe exclusieve webshop byJensen.nl een aanrader. Net online! Het leuke van deze shop vinden wij, is dat het net wat meer bijzondere producten zijn. Oprichter Inge Haahr Jensen is Deens en woont al 17 jaar in Nederland. “Ik kies persoonlijk welke merken en producten je bij ons kunt kopen. Ik ben altijd op zoek naar enthousiaste designers met een goed verhaal, en een duidelijk Scandinavisch DNA.”

Deens design byJensen

Iets speciaals in huis

Inge Haahr Jensen is geboren en getogen in Denemarken en verhuisde op haar 24e naar Nederland om een internationaal bedrijf te runnen. In 2016 liet ze dat achter zich en begon ze opnieuw met byJensen. De ideale manier om haar Deense wortels te combineren met haar liefde voor Nederland. “Als je bij byJensen iets koopt, weet je zeker dat je iets bijzonders in huis haalt.”

nomad chair byjensen

Puur en duurzaam

Inge heeft namelijk designs gekozen van jonge en veelbelovende ontwerpers die werken met natuurlijke materialen van verantwoorde herkomst. De producten van byJensen variëren van stijlvolle tafels, krukjes en stoelen via bijzondere lampen en kapstokken tot prachtige posters en theedoeken. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit. Wat ze gemeen hebben, is een onmiskenbaar Scandinavische uitstraling, zowel in het ontwerp als in de uitvoering.

byjensen deens design

Van theedoeken tot stoelen

De producten van byJensen variëren van stijlvolle tafels, krukjes en stoelen via bijzondere lampen en kapstokken tot prachtige posters en theedoeken. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit. Wat ze gemeen hebben, is een onmiskenbaar Scandinavische uitstraling, zowel in het ontwerp als in de uitvoering.

bywirth-hands_on_nature09-1-1024x683

 

Deense designmerken

In de webshop van byJensen zijn onder meer de volgende Deense designmerken verkrijgbaar:

  • Kähler Design – keramiek met 175 jaar traditie, stijl en kwaliteit
  • By Wirth  – niet-trendgevoelige woonaccessoires van natuurlijke materialen
  • Gejst – slimme en flexibele opbergsystemen
  • We Do Wood – stoelen en tafels van duurzaam MOSO baboe
  • Roon & Rahn – doordachte esthetische meubels van veelbelovend ontwerpersduo
  • The Organic Company – smaakvolle woonaccessoires van 100% biokatoen
  • Paper Collective – inspirerende prints en posters die tegelijk goede doelen steunen

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op byJensen.nl

Oprichtster Inge Haahr Jensen
Oprichtster Inge Haahr Jensen

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover