Stek Woon & Lifestyle Magazine
baukje boomstammetje

Baukje Snieder: Even voorstellen

Creatief, zelfstandig, ijverig en sociaal, dit zijn een paar eigenschappen van mij: Baukje Snieder. Ik ben werkzaam op de redactie van Stek Magazine. Daar houd ik mij vooral bezig met het bloggen op de website en de DIY projecten En ik doe de fotostyling voor alle binnenkijkers. Ik heb een grote passie voor het interieur. Ben ik niet bezig in mijn eigen huis, dan wel bij iemand anders.

Boomstamtafeltjes

Een andere hobby van mij is een beetje uit de hand gelopen, namelijk de boomstamtafeltjes. De boomstammen laat ik op maat zagen en daarna bewerk ik ze met verf. De boomstamtafeltjes zijn erg leuk en handig voor ieder interieur. Al met al vind ik het leuk om creatief bezig te zijn! Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan mijn artikelen en DIY projecten. Veel leesplezier! Groetjes van Baukje Snieder.

Baukje Snieder | Interieurstylist | Stek Magazine | Boomstamtafeltjes

Meer weten over Baukje Snieder? Neem een kijkje op haar baukjesnieder.nl

2 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.