Stek Woon & Lifestyle Magazine

Design nieuws: Up to date

We brengen je graag up to date van alle laatste interieur-nieuwtjes: van internationale woonbeurzen tot design-nieuws van lokale bodem. Heb jij een tip voor de redactie? Mail het naar info@stekmagazine.nl

Design nieuws: Up to date

Uniek licht

Meer licht in een ruimte en meteen een eyecatcher. Het unieke ronde platdakraam Lamilux van leverancier Instura is door een internationale jury bekroond met één van ’s werelds grootste prijzen voor design, de Red Dot Award.

Design nieuws: Up to date

Stijl in huis

Silestone® brengt drie prachtige nieuwe kleuren die perfect passen in de trends van dit najaar: Classic Calacatta, Desert Silver en Eternal Emperador. Alledrie de kleuren zijn geïnspireerd op klassieke marmers.

Design nieuws | Stek Magazine

Spiegel in het kwadraat

Nederlands designmerk Jokjor introduceert TWINS. Deze set van twee ronde muur-spiegels wordt verbonden door een stoer touw. Dubbel zo mooi!

Design nieuws | Stek Magazine

Eindeloos combineren

Montana presenteert dit najaar Collection IV. Een serie kastsystemen waarmee je eindeloos kunt combineren totdat je jouw perfecte opstelling hebt. Wij houden van dit fijne kleurtje!

Holiday vibes

Het Portugese merk Wewood introduceert een nieuw ontwerp op Maison & Objet in september. Voor het ontwerp lieten de designers zich inspireren door Ericeira, een plaats in Portugal waar veel lodges en bed & breakfast accomodaties te vinden zijn.

Design nieuws: Up to date

Opnieuw uitgevonden

Sebastian Herkner ontwerpt voor Thonet een moderne herinterpretatie van de ‘Frankfurter stoel’. De nieuwe stoelserie 118 heeft een uit één stuk gebogen houten frame en een zitting van gevlochten riet. Lees verder

Design nieuws | Stek Magazine

Nieuwe najaarscollectie Sostrene Grene

De zussen Anna en Clara ontwierpen een stijlvolle reeks producten met zachte vrouwelijke invloeden en strakke architectonische en levendige items. Lees verder

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.