Stek Woon & Lifestyle Magazine

Breng meer kleur in huis met kussens en kleden

Met mooie kussens en kleden kun je gemakkelijk kleuraccenten in huis brengen. We spotten online webshop Sheeped. Tim en Anna zijn de oprichters van Sheeped en gek op reizen. Tijdens één van hun reizen door Zuid-Amerika werden ze op slag verliefd op de bijzondere kleden en kussens, gemaakt volgens een eeuwenoude ambacht. Ze besloten een stukje van de Andes regio naar Nederland te brengen en zo is Sheeped ontstaan.

Prachtige kleurcombinaties met kussens en kleden

Alle kleden, in de Andes regio frazadas genoemd, zijn van schapenwol en worden handgemaakt. De kleurcombinaties en patronen zijn ontworpen door de wevers zelf en daardoor is elk kleed uniek en origineel!

Geschikt voor elke woonstijl

Of je nu gaat voor de speciaal geweven Peruana kleden met bijzondere patronen of symbolen, of je kiest voor Chileno met alleen gekleurde strepen: er is altijd een kleed wat past bij jou. Natuurlijk prachtig in een Bohemian sfeer binnen en straks zeker  mooi voor buiten maar ook in een modern interior breng je met dit natuurproduct warmte in huis.

Draag bij aan Stichting HoPe

Naast een uniek kussens en kleden, draag je bij aankoop ook bij aan Stichting HoPe! Een deel van de opbrengst gaat naar deze stichting om de leefomstandigheden van indianen in de Andes stammen te verbeteren. Een mooi initiatief dat je kan ondersteunen door een prachtig handgemaakt kussen of kleed te kopen. Neem snel een kijkje op de website van Sheeped.nl om alle mooie producten te ontdekken!

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.