Stek Woon & Lifestyle Magazine
Breng de natuur in uw badkamer | Stek Magazine

Breng de natuur in de badkamer

Organische vormen en natuurlijke materialen, het frisgroen in een bloempot of voor het raam. De combinatie van verschillende materialen, kleuren en texturen schept natuurlijke en harmonieuze ruimtes in huis. En dat geldt ook voor de badkamer Haal de natuur in de badkamer!

Breng de natuur in de badkamer | Stek Magazine

Natuur in de badkamer

En wat past beter in dit plaatje dan de organisch geronde wastafels van de Cape Cod-serie van Duravit, in perfecte symbiose met badmeubels van massief hout en chroom. De heldere vormentaal van ME by Starck gaat samen met uitgebreide mogelijkheden om het interieur perfect op je wensen af te stemmen en daarbij groenelementen stijlvol te integreren. Meubeloppervlakken zoals het XSquare-console met massief Amerikaans notenhout en accessoires en verzorgingsproducten met een natuurlijke herkomst zorgen voor een fijne sfeer.

Breng de natuur in de badkamer | Stek Magazine

Genieten

Het ontspannen begint pas echt in het bad van de Paiova 5-serie met uitzicht op de tuin. Met douchebak Stonetto ervaar je onder je voeten de sensatie van zacht, als door water uitgesleten steen; een gloednieuwe en toch eeuwenoude douchebelevenis. Ook onze klassiekers, bijvoorbeeld de Vero-serie, lenen zich met hun contrasterend scherpe vormgeving uitstekend voor een natuurlijke badkamer. Door de weidse raampartijen verdwijnen de contrasten tussen binnen en buiten, en ’s ochtends is een blik in de XSquare-spiegel een verfrissende duik in het groen. Zo haal je pas echt de natuur in de badkamer.

Breng de natuur in de badkamer | Stek Magazine

Meer informatie? www.duravit.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.