Stek Woon & Lifestyle Magazine

Behind the scenes cover Stek Magazine

We maken alle edities van Stek Magazine met ontzettend veel plezier. We vinden het dan ook erg leuk om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Bij elke nieuwe editie van het magazine hoort natuurlijk een gave cover. Elke editie heeft een ander thema waarin we de ene keer het inrichten van de slaapkamer belichten en de andere keer een keuken restylen. Voor de cover werken we altijd met heel veel plezier samen met Souraya Hassan (Studio Binti Home). Het thema voor de jubileumeditie was snel bedacht: een zomers feestje!

Sfeer en kleuren

De juiste locatie vinden is altijd een uitdaging. Deze keer was het wel een heel bijzondere locatie. Souraya woont en werkt namelijk een aantal maanden per jaar in Caïro, Egypte. Omdat zij niet in Nederland was om de fotoshoot te doen, hebben we haar gevraagd om de shoot in Egypte te doen. Voor de kleurtinten koos Souraya wit, mint en natuurlijk lekker veel groen.

Summer party

Waar we vorig jaar de styling van een strandhuisje twee keer moesten uitstellen vanwege de regen en het slechte weer in Nederland, was dat deze keer geen enkel probleem. Met 40 graden en enorm veel wind ging Souraya aan de slag en toverde haar terras om in een summer party. Ze maakte er een super leuke vlog van zodat we toch allemaal kunnen meekijken. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Alle foto’s van deze shoot en de decoratie tips voor een feestelijke tafelstyling vind je in de zomerspecial. Dank je wel Souraya voor het mooie filmpje en de prachtige foto’s!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.