Stek Woon & Lifestyle Magazine

Anna en Clara vieren kerst in kasteel Kronborg

Het verhaal van Søstrene Grene begint in de late nazomer van 1973 in Aarhus, Denemarken. Het is een verhaal over twee zussen, Anna en Clara Grene, die ijverig werken aan het maken van kleine, heldere veranderingen in het dagelijkse leven. Zoals Anna graag zegt: “Met een nieuwsgierige en creatieve geest kunnen zelfs de kleinste dingen schitterend worden.” Zeker in de kerstperiode is een bezoekje aan één van de winkels de moeite waard. Je vindt er vast iets leuks voor jouw interieur of een speciaal cadeautje voor onder de boom. We worden er hebberig van!

Decoratief

De Scandinavische zussen werken met de interieurtrends van deze tijd op hun eigen manier. Voor Anna en Clara is het van het grootste belang dat de producten niet alleen nuttig en betaalbaar zijn, maar ook van hoge, esthetische kwaliteit. Dit geeft ze het enthousiasme om kleine decoratieve items en meubels te creëren.

Nostalgische kerstklassiekers

Kerst is de favoriete tijd van de zussen. Het is een periode van liefde en een moment waarbij iedereen zijn best doet voor de mensen waar ze om geven. Ontdek de Christmas Collection van Søstrene Grene, waar elementen van de Scandinavische natuur in geworteld liggen. De collectie wordt gepresenteerd in de prachtige omgeving van kasteel Kronborg, beroemd door de bekende woorden “To be, or not to be”. Er zijn naast de nostalgische kerstklassiekers ook items met grafische en moderne elementen te vinden, zodat er verschillende stijlen gecombineerd kunnen worden voor een uniek kerstfeest met Søstrene Grene.

kerst Søstrene Grene

Familiesfeer

De keuken is het hart van het huis – het is waar de familie en vrienden samenkomen. Om deze reden heeft Søstrene Grene een breed assortiment aan keukengerei, van functionele keukenspullen tot mooi tafelgerei en servetten met prints. In alle opzichten is Søstrene Grene gebaseerd op sterke familiewaarden. Vandaag, meer dan 40 jaar na de opening van de eerste winkel in 1973, is het nog steeds een familiebedrijf en nu onder toezicht van de twee broers Mikkel en Cresten Grene vanuit hun kantoren in Aarhus in Denemarken.

Alles voor het interieur

De warme en fantasierijke zielen van de twee zussen zijn terug te vinden in zelfs de kleinste creaties – de vreugde van het maken is enorm en geen detail is onbelangrijk. Elegantie en vrouwelijkheid zijn terug te zien in alle producten en brengen schoonheid aan het dagelijks leven. Met een grote passie ontwikkelen de zussen nieuwe designs in alle productcategorieën als interieur, kantoorartikelen, pakpapier, handwerk, kookgerei, servies en speelgoed voor kinderen.

Søstrene Grene kerst

Wil je collectie bekijken? Je vindt hier een overzicht van alle Søstrene Grene winkels in Nederland:

Amsterdam Nieuwendijk 219
Den Bosch Orthenstraat 1-3
Den Haag Spuistraat 46-48
Groningen Grote Markt 43-44
Nijmegen Ziekerstraat 40-44
Rotterdam Hoogdtraat 183B
Zwolle Melkmarkt 28

2 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.