Stek Woon & Lifestyle Magazine

Mix & match je eigen terras

Het is zomer! Tijd om de deuren open te gooien en je woonkamer bij de tuin te trekken. Hoe? Met de prachtige vtwonen buitentegels. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XXL-formaat; met vtwonen buitentegels creëer je een warme sfeer die perfect past bij jouw terras of balkon. Benieuwd hoe deze buitentegels op jouw terras staan? Ga dan snel aan de slag met de configurator om direct het resultaat te bekijken.

 

Huiskamergevoel in de tuin

Buitenleven is de trend van 2016. We geven ons terras en balkon een huiskamergevoel met mooie meubels en accessoires. De basis van de perfecte uitstraling is natuurlijk de vloer. Met de vtwonen buitentegels mix & match je erop los, totdat je de sfeer hebt gevonden die past bij jouw buitenleven. Met mooie XXL uni tegels leg je een prachtige basis. Wil je net even iets anders? Kies dan voor één van de duostone dessins.

vtwonen buitentegels

vtwonen buitentegels

vtwonen buitentegels

Het ultieme buitenleven

Naast een mooie uitstraling zijn de buiten-tegels van vtwonen ook een praktische keuze. Geen aanslag van mos en algen, krasvast, slijtvast, kleurvast en bestendig tegen felle zon en vorst. Nog zo’n fijne eigenschap: de tegels ook vlekbestendig zijn. Laat die lange BBQ-avonden maar komen!

Voor meer informatie over vtwonen buitentegels: vtwonenbuitentegels.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.