Stek Woon & Lifestyle Magazine

5 x Fair Trade interieur accessoires

Om je huis persoonlijk te maken zijn Fair Trade interieur accessoires heel mooi. Het zijn stuk voor stuk accessoires met een verhaal. Het bekendste merk van duurzame producten in Nederland is waarschijnlijk Fair Trade. Het merk bestaat al sinds 1959 en zorgt voor eerlijke exporthandel met boeren, ambachtslieden en bedrijven in lagelonenlanden. Dankzij extra werkgelegenheid stijgt de welvaart van deze mensen zelf, van hun dorp en soms zelfs van de hele regio. Dat maakt de producten dubbel zo mooi! Welke wint jouw hart?

 

Fair Trade interieur accessoire | Stek Magazine | Duurzaam wonen

Fair Trade Piet Hein Eek Vaas S € 62

Dit prachtige Fair Trade interieur Original vaasje is gemaakt van keramiek en heeft een mooie glazuurlaag. De vaas is dan ook waterdicht! De vaas is voor de helft met glans vernist. Hierdoor heeft de onderste helft een mooi glanslaagje! De Vietnamese glazuurschilders decoreren het keramiek al jarenlang op dezelfde wijze. Piet Hein Eek gaf hen inspiratie om hier een andere draai aan te geven. Het resultaat is deze Vaas S.

Fair Trade interieur accessoire | Fair Trade Piet Hein Eek Dienblad | Stek Magazine | Duurzaam wonen

 

#2 Fair Trade Piet Hein Eek Dienblad € 69,95

Fair Trade Original bestaat al weer 50 jaar en speciaal voor deze gelegenheid heeft Piet Hein Eek dienbladen ontworpen in samenwerking met houtbewerkers en pottenbakkers in Vietnam. De manden zijn gemaakt van dun palmhout.

Fair Trade interieur accessoire | Stek Magazine | Duurzaam wonen

# 3 Fair Trade interieur Original Graphic Mand € 45

Deze superleuke Fair Trade Original Graphic mand is niet alleen handig om losse spullen in op te ruimen, hij is ook nog eens op een duurzame manier gemaakt in Vietnam! De grafische print valt meteen op en hij is ideaal voor in de woon- of slaapkamer.

Fair Trade interieur accessoires plaid | Stek Magazine

# 4 Fair Trade Original Plaid 120 x 160 cm € 39,50

Deze prachtige plaids van Fair Trade Original worden gemaakt in Nepal door kleine familiewerkplaatsen. Yak & Yeti Enterprise zorgt ervoor dat de plaids op de internationale markt verschijnen. Op deze manier zet Yak & Yeti zich in voor werkgelegenheid en behoud van de Nepalese cultuur.

Fair Trade interieur | Stek Magazine

# 5 Fair Trade Original Jali Glazen Doosje € 27,95

Show jouw mooiste items in dit glazen doosje van Fair Trade Original! Vul het glazen doosje met souvenirs, sieraden, veertjes, een cactus of verzamel zelf een mooi stilleven. Zo tover jij dit doosje om in een waar pronkstuk!

 

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.