Stek Woon & Lifestyle Magazine
Paastafel stylen | Stek Magazine

Pretty Easter

Dita schreef deze leuke blog voor ons en maakte prachtige foto’s van haar Pretty Easter tafel.

Samen aan een mooi gedekte tafel, kletsen, lachen en een hapje eten. Ik kan er echt ontzettend van genieten! Nu Pasen er aan komt reden om weer eens over de paastafel na te denken.

Happy Easter: Zelf decoraties maken voor Pasen

Special touch

Het liefst maak ik de hapjes en de aankleding zelf. Dat maakt het net wat specialer en lekkerder. Betekent van te voren lekker veel werk (en ik begin altijd te laat dus stressen we met the whole family tot alles klaar is)… maar als we dan met zn allen om tafel zit is dat het helemaal waard.

Happy Easter: Flessen versieren voor Pasen

Voor deze tafel maakte ik de flessen met EASTER zelf. Een glühwein fles gaf ik twee laagjes muurverf, deed er een wikkel van stof omheen. Op de wikkel heb ik eerst met potlood de letters getekend en daarna met zwart borduurgaren de letters erop geborduurd.

Eierdopjes van klei

Bij elk bord staat een eierdopje van klei. Deze klei wordt uit zichzelf hard, ideaal! In het eierdopje heb ik de namen van de gasten gestempeld. Ik heb daar van die deegstempeltjes voor van de HEMA. Nog altijd blij mee, kun je zoveel leuke dingen mee doen!

Als laatste maakte ik de witte slinger zelf. Heel simpel, gescheurd uit een paar repen stof en aan elkaar geknoopt. Makkelijker kan bijna niet:) Toch vind ik deze slinger altijd erg leuk! Een vriendin van mij gaf pas een feestje in een oude fabriek. Daar hebben we deze slingers gemaakt van donkergroene stof en aan het plafond gehangen door de hele ruimte. Zag er zo super tof uit.

Kleuren die matchen

Als eten maakte ik een gevlochten vruchtenbrood, meringue in de vorm van een ei, scones met room en een tulband. Ik heb bij deze tafel wel vooral gekeken wat qua kleur en vorm bij elkaar stond, haha…te erg hè 🙂 En die witte eieren zijn toch ook te mooi om te zien? Ook leuk om die nog te versieren met een fine-liner!

Hopelijk geeft het jullie wat inspiratie! Thanks voor het lezen… en hele fijne paasdagen! X Dita

Meer foto’s zien van Dita? Neem een kijkje op Instagram

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.