Stek Woon & Lifestyle Magazine

Ultiem genieten van het buitenleven

We kijken allemaal uit naar die heerlijke zomeravonden waar we tot in de late uurtjes kunnen genieten van het buitenleven. Ontwerper Bertram Beerbaum ontwikkelde ‘FARO’, een eettafel van formaat voor het exclusieve merk Borek. Ultiem genieten van het buitenleven was zijn uitgangspunt. Het blad van deze unieke tafel is vervaardigd van Dekton® by Cosentino. Een ideaal materiaal voor vele toepassingen en hier uitgevoerd in de trendy kleur Trilium. Bertram vertelt ons meer over dit prachtige design.

Ultiem genieten van het buitenleven - Stek Magazine

Bertram Beerbaum is directeur en mede-eigenaar van het bekende architectenbureau Kabaz. Zijn stijl is stoer, chic, tijdloos maar altijd functioneel. Met zijn passie voor ambacht, creativiteit en liefde voor eerlijke materialen ontwerpt hij de mooiste designproducten. Naast zijn eigen productlijn ontwerpt hij ook voor Borek. “Genieten van design, dat is wat ik mensen mee wil geven”, vertelt Bertram. “Samen met Borek hebben we een buitenmeubellijn ontwikkeld die gedurfd design, plezier en functie combineert zodat je op een stijlvolle en comfortabele manier kan genieten van het buitenleven.

De tafel is met een afmeting van 3.10 x 1.00 m een ware statement. Eerlijke materialen als aluminum voor het onderstel en Dekton® voor het blad geven FARO een stoere en toch chique uitstraling. Zo trek je je comfortabele leefomgeving van binnen één op één door naar je tuin of terras.” Met 8 tot 10 zitplaatsen worden dat heerlijke avonden aan tafel met familie en vrienden. En het fijne van Dekton® is, dat het kras- en slijtvast is. Ook is dit unieke en gepatenteerde materiaal UV-bestendig en kan het tegen grote temperatuurwisselingen. Dat maakt het ideaal materiaal voor een buitentafel waar aan geleefd mag worden!

Ultiem genieten van het buitenleven - Cosentino

Van buiten naar binnen

Het blad van tafel FARO in de kleur Trillium komt uit de Industrial collectie van Dekton® en bestaat in totaal uit 4 trendy kleuren. Nillium, Radium en Trillium zijn gebaseerd op de schoonheid van verweerde, verroeste metalen met onregelmatige, organische patronen. Dit geeft de platen de uitstraling van verweerd metaal. De vierde kleur, Orix, geeft de slijtage van cement weer en de biologische transformatie van steen. Maak van buiten en binnen één geheel door dezelfde stoere industriële uitstraling in zowel exterieur als interieur toe te passen.

Dekton® is uiteraard ook heel geschikt voor toepassingen binnen zoals keukenbladen, badkamerwanden, tafelbladen en vloeren. Zo transformeer je elke ruimte, zowel binnen als buiten, om in een ‘Urban interieur’. En daarbij mogen materialen er natuurlijk best verweerd uitzien, maar moeten wel praktisch in onderhoud zijn. Dekton® is niet alleen kras, vlek, en zuurbestendig maar ook hittebestendig en super gemakkelijk te reinigen. Zo blijft je verweerde look als nieuw!

Genieten van het buitenleven - Stek Magazine - Dekton by Cosentino

Genieten van het buitenleven

Cosentino, het bedrijf achter Dekton®, besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van duurzame materialen. Trillium en Radium zijn voor 80% gemaakt van gerecycled materiaal. Afval wordt niet weggegooid maar opnieuw gebruikt en levert zo een bijdrage aan het milieu.

Meer informatie over Dekton® by Cosentino: www.dekton.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.