Stek Woon & Lifestyle Magazine

Share, inspire, energize… play!

Je huis. De plek om weer op te laden, te lachen en spelen, herinneringen op te halen en bovenal te genieten. Bij zo’n rustgevende plek hoort een rustgevend interieur, mét een mooie vloer. Marmoleum bijvoorbeeld. Er zijn zoveel kleuren, patronen en sferen dat jouw droomvloer er altijd bij zit. Klinkt deze variatie jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder, want er staat nu ook een heuse woon-playlist voor je klaar. Met muziek speciaal voor die bijzondere momenten bij jou over de vloer.

Share

“Ik vind het altijd heerlijk om thuis te komen en met mijn geliefden te delen wat Er die dag is gebeurd. Volgens mij is dat een natuurlijk verlangen van elk mens.”Sarah Kay (amerikaanse dichteres)

Share, inspire, energize… play! | Stek Magazine

Samen genieten

Wat ooit de rol van de woonkamer was, is nu volledig overgenomen door de keuken. Het is de nieuwe sociale hotspot in huis. Vanaf het ontbijt tot een spelletje of diepzinnige gesprekken in de late avonduurtjes: de keuken is de meest levendige plek in huis. Een natuurlijke uitstraling past hier perfect bij. Kies voor materialen zoals steen, hout en marmer, die ideaal combineren met het natuurproduct Marmoleum.

Bekijk de collectie
Luister naar de playlist

Reflect

“Leven in het verleden of leven in de toekomst – dat is niet echt. Nu is het moment,
En dat is waar de geborgenheid, het comfort en al de goede dingen zijn.”
Marc Jacobs (Amerikaanse modeontwerper)

Share, inspire, energize… play! | Stek Magazine

Toon karakter

In je leven verzamel je heel wat mooie spullen. Een aandenken aan die mooie reis of een erfstuk. Dingen die je graag een prominente plek geeft in je interieur en die bijdragen aan een fijne, warme sfeer. Een Marmoleum-vloer past daar goed bij. Het materiaal bestaat al honderd jaar, maar past dankzij zijn doorleefde karakter meer dan ooit in het moderne en comfortabele interieur.

Bekijk de collectie
Luister naar de playlist

Inspire

“Het inspireert om met een open geest naar de wereld te kijken, Op een speelse, nieuwsgierige en creatieve manier.”Adam Savage (presentator Mythbusters)

Share, inspire, energize… play! | Stek Magazine

Leef je uit

Als er ergens een plek is waar je helemaal jezelf mag zijn, dan is dat wel thuis. Daar hoort een vloer bij die je de ruimte geeft voor spontane acties. Marmoleum is zo’n vloer. Makkelijk schoon te houden, comfortabel en kan tegen een stootje. Spontaan zin in een feestje? Klap je laptop dicht, schuif de tafel aan de kant en dans erop los met een groep vrienden. Check alvast de playlist hieronder en jij zit niet lang meer stil!

Bekijk de collectie
Luister naar de playlist

Recharge

“Waar ik van droom is een kunst van balans, van puurheid en sereniteit – Een geruststellende, kalmerende invloed op de geest.”Henri Matisse (Franse kunstenaar)

Share, inspire, energize… play! | Stek Magazine

Balans

Even een lekker momentje voor jezelf. ‘s Morgens uit bed… heerlijk met blote voeten op jouw Marmoleum vloer met een kopje kruidenthee of een zoete smoothie. Gevolgd door een yoga-ochtendje in de woonkamer. Zo ben je weer helemaal in balans. Je interieur draagt bij aan dit gevoel. Zeker rustige kleuren en natuurlijke materialen. Met Marmoleum maak je ook nog eens een milieubewuste keuze. Zo is alles mooi in balans!

Bekijk de collectie
Luister naar de playlist

Energize

“De energie die je uitstraalt is de energie die je ontvangt. Daar ben ik echt van overtuigd, dus
Ik ben altijd mezelf – springend, dansend, zingend, aan het proberen iedereen op te vrolijken.”
Cara delevingne (Brits fotomodel)

Share, inspire, energize… play! | Stek Magazine

Ik dans, ik leef

In een huis moet geleefd kunnen worden. Zeker met een stel kids die lekker willen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dan is een Marmoleum vloer ideaal, want die is zo weer schoon. En met een trendy kleur maak je met je vloer een echte statement. De energie spat er vanaf! Bij jou over de vloer is het altijd feest. Lego voor de kids of dansen met vriendinnen… de playlist staat paraat!

Bekijk de collectie
Luister naar de playlist

Win een thuisconcert

Je huis is opgeknapt, je hebt een mooie nieuwe Marmoleum vloer, de kinderkamer net ingericht of je bent net jarig geweest. Dat wil je vieren met een feestje. Om je feestje nog feestelijker te maken, geeft Forbo maandelijks thuisconcert(en) weg. Hoe leuk is dat; Forbo organiseert het thuisconcert en zorgt er voor dat die ene singer songwriter, dat bandje of die vocals jouw feestje helemaal compleet maken. Dit doen we natuurlijk in overleg.

Wat moet je hiervoor doen?

Alleen even een Marmoleum vloer shoppen. Een schitterende vloer die tegen een stootje – en dus een feestje kan.
Check de actievoorwaarden

Kijk op onze website voor het complete Marmoleum overzicht: forbo-flooring.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.