Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuw: Fabfabrics exclusieve kussens

Fabfabrics exclusieve kussens

Goed nieuws voor de fans van exclusieve stoffen en mooie dessins. Na 10 jaar samen te werken aan verschillende interieur projecten besloten Mechtelien van Alkemade en Vanessa Loudon hun krachten te bundelen. Samen delen ze een passie voor mooie stoffen. Hierdoor is het idee ontstaan voor fabfabrics. Een webshop en inspiratie-platform voor luxe kussens en poefen. Via de webshop zijn kussens van hun eigen label te koop. Zowel indoor als outdoor maar ook van Elitis, Ardmore en Pierre Frey.

We hopen dat je net zoveel van deze collectie zult genieten als wij en dat je graag je foto’s en ervaringen met ons wilt delen!

Gemaakt op Nederlandse bodem

De stoffen van de gerenommeerde stoffenhuizen zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd. Tevens worden ze getest om de hoogste kwaliteit te verkrijgen.  Vervolgens laat Fabfabrics de kussens en poefen maken bij een atelier in Nederland.

Fabfabrics exclusieve kussens | Stek Magazine

Fabfabrics Inspired by…

Mechtelien hield meer van grijstinten en naturellen. Vanessa was een voorstander van wilde en ‘over the top kleuren’. Ze hebben elkaar altijd ergens in het midden ontmoet en omdat het zo goed werkte besloten ze om dit platform samen te creëren. Hier kunnen ze al hun stijlen combineren en hopelijk iets voor elke smaak creëren. Of het nu is gecombineerd met modern, klassiek, kleurrijk, overdreven of cool en minimalistisch. Mechtelien en Vanessa laten zich voor fabfabrics inspireren door alles wat ze tegenkomen. Bijvoorbeeld een stad, iets in de mode of een interieurtrend. Maar ook door een bepaald kleurthema of een spraakmakende tentoonstelling. Die inspiratie is wat de kwaliteit en de originaliteit van de collectie meerwaarde geeft. 

Fabfabrics exclusieve kussens | Stek Magazine

De kussens en poefen van fabfabrics zijn verkrijgbaar via de webshop

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.