Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuw: Fabfabrics exclusieve kussens

Nieuw: Fabfabrics exclusieve kussens

Goed nieuws voor de fans van exclusieve stoffen en mooie dessins op kussens. Na 10 jaar samen te werken aan verschillende interieur projecten besloten Mechtelien van Alkemade en Vanessa Loudon hun krachten te bundelen en hun liefde voor mooie stoffen samen te brengen. Hierdoor is het idee ontstaan voor fabfabrics, een webshop en inspiratie-platform voor luxe kussens en poefen. Via de webshop zijn kussens van hun eigen label te koop, zowel indoor als outdoor, maar ook ready made kussens van Elitis, Ardmore en Pierre Frey.

Handgemaakt op Nederlandse bodem

De stoffen van de gerenommeerde stoffenhuizen zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd en op de hoogste kwaliteitseisen getest. Fabfabrics laat de kussens en poefen vervolgens maken bij een Nederlands atelier.

Nieuw: Fabfabrics exclusieve kussens | Stek Magazine

Fabfabrics Inspired by…

Mechtelien en Vanessa laten zich inspireren door bijvoorbeeld een stad, een mode- of interieur trend, een bepaald kleurthema of een spraakmakende tentoonstelling. Dat extra laagje, die inspiratie, dat vertalen van de signalen en trends is wat de kwaliteit en de originaliteit van de collectie meerwaarde geeft.

Nieuw: Fabfabrics exclusieve kussens | Stek Magazine

De kussens en poefen zijn verkrijgbaar via de webshop

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover