Stek Woon & Lifestyle Magazine
Maak van je keuken een echte eyecatcher | Stek Magazine

Maak van je keuken een echte eyecatcher

Is jouw keuken het centrale hart van het huis? Zorg dan dat die gezien mag worden! Met nieuwe tegels bijvoorbeeld, daarmee geef je de keuken direct een mooie make-over. Ga jij voor een spannende kleurcombinatie of voor een patroon? Of allebei? Mix en match jouw ideale stijl bij elkaar met de configurator. Ga snel aan de slag en bekijk direct het resultaat.

Koken & eten

Van een heerlijk ontbijt tot laat natafelen met vrienden: de keuken neemt de afgelopen jaren steeds meer ruimte in als hotspot in huis. Voor de perfecte look in de keuken is de vloer vaak het uitgangspunt. Met de vtwonen tegels by Douglas & Jones heb je de keuze uit veel verschillende formaten, kleuren en dessins. Maar ook een ruwe of gladde afwerking. Match de vloer met de wandtegels en je hebt een ideale combinatie.

Mooi & praktisch

Naast een mooie uitstraling, zijn de tegels van vtwonen ook een praktische keuze. Kras-, slijt- en kleurvast. Nog zo’n fijne eigenschap: de tegels zijn vlekbestendig. In een keuken moet tenslotte geleefd kunnen worden! Ben jij meer gecharmeerd van een houten vloer? Met de serie Marwood heb je de uitstraling en charme van een houten vloer, maar dan mét de voordelen van tegels. Makkelijk schoon te maken en geschikt voor (energie-zuinige) vloerverwarming.

Er is ook een tegelconfigurator voor de woonkamer, badkamer en terras

Tegelseries

Serie Factory
vtwonen Serie Factory

Serie Neo
vtwonen Serie Neo

Serie Marwood
vtwonen Serie Marwood

Serie Mediterranea
vtwonen Serie Mediterranea

Serie Square
vtwonen Serie Square

Serie Villa
vtwonen Serie Villa

Serie Dunes
vtwonen Serie Dunes

Serie Hormigon
vtwonen Serie Hormigon
Meer informatie over vtwonen tegels by Douglas & Jones vtwonentegels.nl Heb je de ideale vloer- en muurcombinatie gevonden? Kijk dan hier voor alle verkooppunten

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.