Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuw huis cadeautje | Stek Magazine

Je collega heeft een nieuw huis – wat geef je?

Iedereen maakt mijlpalen mee in zijn leven. Een nieuw huis is er één van. En dat mag gevierd worden, met een cadeautje! Je kunt zelf iets regelen, wanneer je echt een band met je collega hebt. Maar je kunt ook met het hele team iets regelen voor hem of haar. Het leuke is: je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Wil je samen iets geven wat écht van jouw bedrijf komt, dan laat je het bedrukken. Maar natuurlijk kun je ook gewoon iets kopen bij een woonwinkel. Voor beide opties hebben we leuke tips voor je!

Nieuw huis cadeautje | Stek Magazine

Relatiegeschenken

Heb je besloten om met zijn allen iets te geven? Waarom dan niet iets herkenbaars van het bedrijf? Tip: laat relatiegeschenken bedrukken in grotere aantallen. Zo heb je voor dit soort gelegenheden altijd iets tofs achter de hand. Bovendien is het wel zo eerlijk dat iedereen met een mijlpaal hetzelfde krijgt. Je moet dan wel iets hebben wat iedereen met een nieuw huis kan gebruiken. Woondecoratie wordt vaak gewaardeerd. Mooie (geur)kaarsen, lampjes of stijlvolle onderzetters zijn leuk om te krijgen én zijn te bedrukken met logo. Dat doet je merk veel goeds en roept een trots gevoel op. Dit zijn wel kleinere spulletjes. Combineer ze in een mooi pakket! Dit alles kun je samen doen met een sleutelhanger bedrukken. Dat klinkt niet zo spannend, maar laten we wel wezen: niets past beter bij deze gelegenheid.

Nieuw huis cadeautje | Stek Magazine

Combineer maar raak!

Je kunt al die kleine cadeautjes combineren met elkaar, maar ook met iets groters. Of je geeft gewoon alleen een groter geschenk. Wat is nu leuk om voor deze gelegenheid te schenken? Een stijlvolle fotolijst is altijd wel ergens in huis te plaatsen. En even: hartstikke leuk idee om daar een foto van het team in te doen, maar dat hangt je collega waarschijnlijk niet zo snel in zijn woon- of slaapkamer. Geef het blanco of met een andere mooie foto die iets voor hem of haar betekent. Wat ook altijd leuk is om op te hangen, is een memobord. Die zijn nu helemaal hot in huis en bovendien ontzettend handig.

Nieuw huis cadeautje | Stek Magazine

Buiten

Woondecoratie, dan denk je al snel aan iets voor in de woonkamer. Maar buiten moet het ook gezellig zijn! Het ligt er dan natuurlijk wel even aan of je collega een appartement heeft of een huis met een tuin. Heeft hij of zij een tuin, dan is voor iemand met groene vingers tuingereedschap handig en leuk om te geven. En anders is een vuurkorf een heel gaaf en sfeervol idee! Heb je er écht wel wat over of ben je met veel mensen die wat inleggen, dan is een barbecue een prachtig geschenk voor buiten!

Nieuw huis cadeautje | Stek Magazine

Passend bij de tijd van het jaar

Als je iets leuks krijgt, wil je het ook zo snel mogelijk gebruiken. Daarom is het leuk om iets te geven dat past bij de tijd van het jaar. Is het bijna kerst? Dan is iets voor binnen, iets sfeervols en warms passend. Geurkaarsjes of stijlvolle waxinelichthoudertjes bijvoorbeeld. Maar ook een fijne deken om op de bank te kruipen met een stomende kop warme chocolademelk past perfect. Geef er dan ook een mooie mok bij! Komt de zomer eraan, dan is iets voor buiten weer nuttiger. En wat natuurlijk altijd kan, is een goede fles wijn (mits diegene een wijndrinker is uiteraard!). Er zijn gave flessen wijn of hele wijnsets te vinden, met een luxe uitstraling en alles erop en eraan. En die zijn vaak ook nog eens te bedrukken. Een nieuw huis, daar moet immers wel op geproost worden!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.