Stek Woon & Lifestyle Magazine

5 x leuke nachtkastjes

Onmisbaar in elke slaapkamer: een nachtkastje of een bijzettafeltje. Het leuke van bijzettafeltjes is dat je ze ook even kan verwisselen met die in de woonkamer. Zo heb je af en toe weer eens iets anders. We zijn 5 leuke nachtkastjes en tafeltjes voor je op een rijtje. Shop vandaag nog één van deze vijf leukerds!

Leuke nachtkastjes | Woood Max Nachtkastje

Woood Max Nachtkastje rechtsdraaiend

Dit handige Woood Max nachtkastje is gemaakt van metaal met een ‘versleten’ afwerking. Dit maak hem perfect voor een industriële touch aan je slaapkamer.

€ 99 | Bestel

Leuke nachtkastjes | XLBoom Metro End BijzettafelNachtkastje

XLBoom Metro End Bijzettafel/Nachtkastje

Praktisch als zowel bijzettafeltje als nachtkastje met een handige opening voor boeken.

€ 275Bestel

Leuke nachtkastjes | Loof Tripod Bijzettafel/Nachtkastje

Loof Tripod Bijzettafel/Nachtkastje

Dit tafeltje staat met zijn strakke ontwerp in elke ruimte te stralen! Een eyecatcher voor liefhebbers van Scandinavisch en modern design.

€ 395Bestel

LIND DNA Curve Bijzettafel

Je rolt de leuke Curve bijzettafel van LIND DNA zo van de ene naar de andere plek dankzij de drie wielen. Hij staat stevig én je bent super flexibel. Leuk detail: de tafelbladen zijn bedekt met gerecycled leer.

€ 275Bestel

Leuke nachtkastjes | LIND DNA Curve Bijzettafel
New Duivendrecht 8-Frame Kast/Bijzettafel

Met dit meubel kun je echt alle kanten op: een wandrek, bijzettafel of nachtkastje. Mooie combinatie tussen zwart staal en strak gelakt hout. Een echte retro wannahave!

€ 169Bestel

1 reactie

  • Deze nachtkastjes staan op mijn verlanglijstje.. ze zijn zoooo gaaf!!
    Ben al mn meubels aan het vervangen ondat ik meer industrieel design mooi vind en daar passen deze kastjes supergaaf bij.. vandaar dat ze op mn verlanglijstje staan..
    Zou ze heel graag willen winnen

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.