Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woonagenda: woonbeurzen en tuinbeurzen

 • zo
  01
  jul
  2018
  zo
  26
  aug
  2018

  JAZZ in Hortus Amsterdam

  Amsterdam

  Deze zomer vindt alweer de derde editie van Jazz at the Plantage plaats! Opnieuw bundelen de Hortus Botanicus Amsterdam, de Hermitage Amsterdam en het Conservatorium Amsterdam hun krachten om voor dit unieke zomer festival. Jazz at the Plantage is een jaarlijks terugkerend jazz festival met jonge muzikanten van het Conservatorium Amsterdam. In juli en augustus kan je elk weekend genieten van concerten in de tuinen van de Hortus en de Hermitage. Elke zondagmiddag is er live muziek onder de prachtige Eik. Tijdens Jazz at the Plantage treden er vooral akoestische duo’s op in deze intieme setting. De tuin en het café zijn tot 19:00 uur geopend tijdens de jazz zondagen.

  Meer informatie
 • wo
  11
  jul
  2018
  vr
  31
  aug
  2018

  Hortus Leiden

  Leiden

  In de Hortus Leiden vinden regelmatig leuke activiteiten plaats. In juli en augustus kun je elke woensdagavond tot 21.00 uur de tuinen bezoeken en genieten van bijvoorbeeld een klassiek concert in de Oranjerie. Wil je alles over fruit weten? Dan is de lezing van Norbert Peeters leuk om bij te wonen. Elke donderdag in juli en augustus kun je mee met een rondleiding. Dit jaar staan ze extra stil bij eetbare gewassen, en natuurlijk geniet je buiten van hun verhalen, de monumentale Hortusbomen en zomerbloeiers. Voor de kinderen zijn er in de grote vakantie elke woensdag leuke activiteiten in de planning. Neem een kijkje op de site voor het complete programma.

  Meer informatie
 • vr
  31
  aug
  2018
  zo
  02
  sep
  2018

  Almere Haven Festival

  Almere Haven

  Echte brocanteliefhebbers kennen deze gezellige en grote markt wellicht al, maar anders zeker komen kijken. De brocante en antiekmarkt is al jaren de grootste in Flevoland. Op de markt staan ruim 60 stands van handelaren en brocanteondernemers die liefhebbers van brocante weten te verrassen. Er is een grote variëteit aan oude en antieke producten uit (groot)moeders tijd. Er kan eindeloos gestruind worden langs het aanbod verzamelobjecten, meubels, curiosa, servies, glazen, bestek, zilverwerk, boeken, prenten, meubels, oud speelgoed en nog veel meer. Wie altijd op zoek is naar dat ene unieke accessoire voor in huis of een bijzonder cadeau mag deze markt niet missen. De markt vindt plaats op zondag 2 september van 11.00 tot 18.00 uur in de havenkom van Almere Haven.

  Meer informatie
 • do
  06
  sep
  2018
  zo
  09
  sep
  2018

  Beleef Landleven 2018

  Arnhem

  Hof & Huis In het Openlucht museum in Arnhem vindt dit leuke evenement plaats. Geniet van talloze activiteiten en proef de overheerlijke streekgerechten. Veel demonstraties van oude ambachten. De thema's van 2018: Koken & bakken, Tuin & erf, Creatief en Dieren, kwalitatief inhoudelijke workshops, lezingen & praktijk informatie te bieden.

  Meer informatie
 • vr
  07
  sep
  2018
  di
  11
  sep
  2018

  Maison & Objet

  Parijs (F)

  Maison et ObjetIn september begint het woonbeurzen walhalla weer. Te beginnen in Parijs met Maison & Objet. Een geweldig home en fashion evenement waar je de nieuwste trends vindt over patronen, stijlen en kleuren voor het najaar en de winter.

  Meer informatie
 • za
  08
  sep
  2018
  zo
  09
  sep
  2018

  Tuindagen HEX

  Heers-Heks (B)

  2018 is het Europees jaar van cultureel erfgoed. Op zaterdag 8 en zondag 9 september kun je de prachtige tuinen van kasteel Hex bezichtigen. Je vindt hier tal van historische planten, rozen, fruit, groente en éénjarige planten. Leer ook alles over medicinale planten en hoe je die thuis kunt kweken om je eigen gezonde tuin aan te leggen. En wat dacht je van truffelboompjes om in je eigen tuin truffels te kweken. Je kunt tijdens de open tuindagen alle tuinen van het kasteel bekeken en heel veel ervaring opdoen voor jouw eigen tuin.

  Meer informatie
 • zo
  16
  sep
  2018
  do
  20
  sep
  2018

  M.O.W. 2018

  Bad Salzuflen (D)

  Dé meubelbeurs waar alle grote meubelmakers en designers uit Duitsland bij elkaar komen. Naast Duitse ontwerpers zijn er ook een aantal internationale ontwerpers aanwezig. Dit maakt de beurs veelzijdiger en interessanter dan normaal. Daarom trekt deze beurs bezoekers uit heel Europa. Kom en ontdek de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen op de M.O.W. beurs.

  Meer informatie
 • wo
  19
  sep
  2018
  za
  22
  sep
  2018

  100% Design London

  Londen (VK)

  Met jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers is 100% Design in London de grootste designbeurs van Engeland. Presentaties van jonge, vernieuwende en creatieve ontwerpers maken deze beurs een groot succes. Op het gebied van hedendaags wonen en design zijn hier nieuwe trends te spotten. Nog een extra reden voor een lekker lang weekendje Londen!

  Meer informatie
 • vr
  21
  sep
  2018
  zo
  23
  sep
  2018

  Beurs Eigen Huis

  Jaarbeurs Utrecht

  In de Jaarbeurs in Utrecht vindt de najaarseditie plaats van de beurs Eigen Huis. Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden, vragen over financiering, duurzaam bouwen en vergunningen, etc. Van 21 tot en met 23 september ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht.

  Meer informatie
 • vr
  28
  sep
  2018
  zo
  30
  sep
  2018

  Second Home International 2018

  Jaarbeurs, Utrecht

  De Second Home International biedt een groot aanbod aan tweede huizen. Je vindt hier 120 exposanten en je kan seminars bijwonen met informatie over alles wat je moet weten over het kopen of huren van een tweede huis. De beurs Second Home vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Meer informatie
 • vr
  28
  sep
  2018
  zo
  07
  okt
  2018

  Vienna Design Week 2018

  Wenen (Oostenrijk)

  Net als in Londen vindt ook in Wenen een design week plaats. Dit jaar van 28 september tot en met 7 oktober. Wenen is natuurlijk al een ontzettend mooie locatie voor een city tripje maar dubbel zo leuk met meer dan 190 punten in de stad waar je kunt genieten van design. Bijzonder festival in een prachtige stad!

  Meer informatie
 • di
  02
  okt
  2018
  zo
  07
  okt
  2018

  vt wonen&design beurs

  Amsterdam RAI

  vtwonen designbeursEr zijn altijd van die dingen, die je achteraf graag van tevoren had willen weten! De vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) brengt alle wooninformatie onder één dak. Zoveel weetjes, inspiratie, praktisch advies en wegdroomideeën bij elkaar zodat je zeker weet dat je goed op de hoogte bent en dus niets vergeet of achteraf pas ontdekt.

  Meer informatie
 • do
  04
  okt
  2018
  zo
  07
  okt
  2018

  Frieze London 2018

  Londen (Engeland)

  Houd je van kunst of ben je op zoek naar een nieuwe eyecatcher aan de muur? Dan is een city trip naar Londen twee keer zo leuk tijdens Frieze London. Meer dan 160 kunstgalerijen over de hele wereld met ruim 1.000 bekende kunstenaars tonen hun mooiste werken. Door de stad vind je ook de meest waanzinnige sculpturen en beelden. Leuk om zo heel veel nieuwe kunstenaars te ontdekken en lekker door Londen te struinen.

  Meer informatie
 • za
  06
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018

  Bis Bouwbeurs 2018

  Flanders Expo, Gent (BE)

  Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan is een bezoekje aan bis in Flanders Expo een goede start. Je ontvangt hier veel tips & tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Met meer dan 400 aanbieders krijg je een compleet overzicht wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft. Je ontvangt gratis advies over de ontwikkeling van jouw bouwproject.

  Meer informatie
 • za
  06
  okt
  2018

  NVM Openhuizendag

  Landelijk

  Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 6 oktober en biedt veel kansen! Op deze dag kun je veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren. Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel jouw route uit.

  Meer informatie
 • vr
  12
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018

  Beervelde, het feest van de tuin!

  Beervelde

  De herfsteditie van de Tuindagen in 2018 zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 oktober van 10 tot 17 uur.

  Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

  De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.
  Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

  Meer informatie
 • za
  20
  okt
  2018
  zo
  28
  okt
  2018

  Dutch Design Week

  Eindhoven

  Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

  Meer informatie
 • wo
  31
  okt
  2018
  zo
  04
  nov
  2018

  KreaDoe 2018

  Utrecht

  In de Jaarbeurs Utrecht vindt van 31 oktober tot en met 4 november de creatieve beurs KreaDoe plaats. Ben je een echte hobbyist, knutselaar, doe-het-zelfer? Dan is dit de plek om nieuwe ideetjes op te doen, aan workshops deel te nemen en nieuwe materialen te ontdekken voor jouw projecten.

  Meer informatie
 • wo
  31
  okt
  2018
  zo
  04
  nov
  2018

  Affordable Art Fair 2018

  Amsterdam, De Kromhouthal

  Hedendaagse kunstenaars, gevierde namen en jong talent etaleren hun werk voor affordable prijzen (van 100 tot 6.000 euro) in Amsterdam. Vind je het heel lastig om een kunstwerk uit te kiezen? Dan is er dit jaar de Personal Shopper Service. Voor slechts 25 euro kan je dit inschakelen om een passend kunstwerk te vinden en te kopen. Heb je veel moois gezien maar twijfel te toch nog welk kunstwerk je wil kopen? Dan mag je een re-entry ticket ophalen zodat je op een later moment of de volgende dag nog een keertje jouw favorieten kan bekijken.

  Meer informatie
 • do
  01
  nov
  2018
  zo
  04
  nov
  2018

  Countryside Inside 2018

  Gent

  Houd je van landelijk leven en wonen? Dan is deze beurs in Flanders Expo Gent iets voor jou. Je vindt er allerlei leuke interieuraccessoires, tuinmeubels en brocante. Maak kennis met het kwalitatieve aanbod van maar liefst 250 exposanten. Zij presenteren hun mooiste collecties in een zestal belevingseilanden:

  • home
  • outside
  • outdoor active
  • crafts&arts
  • pure & healthy lifestyle
  • local & authentic food
  Meer informatie
 • wo
  14
  nov
  2018
  zo
  18
  nov
  2018

  Spirit of Winter 2018

  Apeldoorn

  Ben je echte winterliefhebber? Vier jij 'The most wonderful time of the Year'? Breng dan een bezoekje aan Paleis het Loo tijdens de Spirit of Winter Fair 2018. Het evenement viert dit jaar haar tiende verjaardag en dat betekent dat er veel leuke acties zijn. Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij de specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo! Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live’ cooking sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstraties. Kortom, voldoende te beleven voor een gezellige dag uit!

  Meer informatie
 • za
  17
  nov
  2018
  zo
  25
  nov
  2018

  Cocoon 2018

  Expo, Brussel (BE)

  Ieder jaar brengt COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, (tafel)decoratie en tuin samen. Leuk om interieur ideeën op te doen!

  Meer informatie
 • za
  17
  nov
  2018
  zo
  18
  nov
  2018

  Europas grootste Vintage Evenement 2018

  Jaarbeurs, Utrecht

  Ben jij gek op tweedehands spullen en loop je regelmatig de kringloopwinkels af? Dan is deze beurs een walhalla voor jou! Tweemaal per jaar is de VerzamelaarsJaarbeurs zonder meer de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, fifties spullen en design woon - en interieurartikelen. Een echte vintagebeurs voor de liefhebber!

  Meer informatie
 • zo
  18
  nov
  2018

  PAN Amsterdam

  Amsterdam

  PAN AmsterdamPAN Amsterdam in de RAI is een beurs voor liefhebbers van antiek en eigentijds design. Bekijk het aanbod van 110 galeries, antiquairs en kunsthandelaren.

  Meer informatie
 • vr
  23
  nov
  2018
  zo
  25
  nov
  2018

  Flavorites Live

  Kromhouthal, Amsterdam

  Houd je van online shoppen maar ben je toch ook nieuwsgierig van wie je koopt en hoe het eruit ziet? Het laatste weekend van november zindert het weer in Amsterdam-Noord. De Kromhouthal (ja, die stoere hal aan ’t IJ) wordt dan weer omgetoverd in een enorm leuke, creatieve shopping experience. Honderd smaakvolle webshops die je als pop-up shop kunt bezoeken, designers die je aan het werk ziet en toffe foodtrucks.

  Meer informatie
 • vr
  23
  nov
  2018
  do
  29
  nov
  2018

  Margriet Winter Fair 2018

  's-Hertogenbosch

  In de Brabanthallen vindt Margriet Winter Fair plaats. Een groot winterfeest met sfeervolle accessoires en producten. Elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

  Meer informatie
 • vr
  30
  nov
  2018
  zo
  02
  dec
  2018

  Meesterlijk 2018

  Westergasfabriek, Amsterdam

  Meesterlijk is een jaarlijks event waar vormgevers, producenten, fooddesigners en vaklieden hun passie voor design en ambacht tonen aan een groot publiek. Letterlijk begonnen in de keuken van Nicole Uniquole en uitgegroeid tot een jaarlijks event op de meest inspirerende locatie van Amsterdam: de Westergasfabriek.

  Meer informatie
 • do
  13
  dec
  2018
  di
  18
  dec
  2018

  Kerstfair Huis Doorn

  Doorn

  Een sfeervol event in het prachtige Huis Doorn. Je vindt hier ambachtelijke delicatessen, wijnen, feestelijke fashion, antiek, brocante & vintage, tuinhaarden & luxe barbecues, landelijke interieur accessoires, stoere boho leren & suède fashion, trendy schoenen & stoere outdoor boots, bijzondere kerstversiering, Noorse wollen fashion, handmade sjawls & tassen, hondenmanden, goud & edelsmeden, mandenmaker & kunstenaars en nog veel meer… Kortom héérlijk wintershoppen en inspiratie opdoen!

  Meer informatie
 • ma
  14
  jan
  2019
  zo
  20
  jan
  2019

  Imm Cologne 2019

  Keulen (D)

  De Imm cologne (Keulen) zet van 14 - 20 januari 2019 de woonwerelden van morgen in scène. Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht.

  Meer informatie
 • za
  19
  jan
  2019

  Nationale Tulpendag 2019

  Amsterdam, De Dam

  Nationale Tulpendag, zaterdag 19 januari 2019, staat dit jaar in het teken van ‘Romantiek’. De officiële opening van het nieuwe tulpenseizoen vindt jaarlijks plaats in hartje Amsterdam. Op de Dam leggen kwekers een romantische tuin aan met ruim 200.000 tulpen en nodigen iedereen uit om vanaf 13.00 uur gratis een bosje te plukken (op=op). Daarnaast zorgen de kwekers voor een aantal romantische verrassingen op de Dam… Ben je niet in de gelegenheid om naar Amsterdam te komen? Geen nood! Van januari tot en met april zijn volop tulpen verkrijgbaar bij bloemist, marktkraam, supermarkt of tuincentrum.

  Meer informatie
 • di
  22
  jan
  2019
  vr
  25
  jan
  2019

  IPM Essen 2019

  Essen (Dld)

  Ben je gek op planten en is jouw huis een Urban Jungle of zou je er graag meer inspiratie over opdoen? Dan is de grooste tuinbeurs van Europa, IPM Essen in Duitsland, echt iets voor jou. Een waar groen walhalla met alle nieuwste trends op het gebied van groen. De ruim 1.500 deelnemende stands komen uit 45 landen en presenteren de nieuwste en innovatieve producten.

  Meer informatie
 • do
  24
  jan
  2019
  vr
  25
  jan
  2019

  Bouwplan, Thuis in Wonen

  TT Hall, Assen

  Van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 januari 2019 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de tweeëntwintigste keer georganiseerd. Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt plaats in de TT Hall in Assen. Ook tijdens de editie in 2019 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe. De beurs is ingedeeld in de verschillende thema’s: (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur.

  Meer informatie
 • do
  24
  jan
  2019
  vr
  25
  jan
  2019

  Kunst & Antiek Weekend

  Naarden

  Ben je een echte kunstliefhebber? Bezoek dan het Kunst & Antiek Weekend in de Grote Kerk in Naarden. Je vindt daar hedendaagse kunst en bijzondere antieke objecten. Meer dan 60 galeries en kunsthandelaren presenteren een diversiteit aan kunst.

  Meer informatie
 • za
  26
  jan
  2019
  zo
  03
  feb
  2019

  Wonen 2019

  Mechelen (B)

  Wonen 2016 MechelenOp zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden?
  Van zaterdag 26 januari tot zondag 3 februari 2019 kan je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de vernieuwde editie van Wonen.
  Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er gratis bouwadvies van zo'n 200 exposanten.

  Meer informatie
 • ma
  04
  feb
  2019
  vr
  08
  feb
  2019

  Bouwbeurs 2019

  Jaarbeurs, Utrecht

  Elke twee jaar in februari ontvangen ruim 600 exposanten zo'n 75.000 vakbezoekers in Utrecht. De BouwBeurs is hiermee de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier tonen fabrikanten en toeleveranciers de oplossingen voor de bouwprojecten van vandaag en de innovaties van morgen. De BouwBeurs is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Meer informatie
 • do
  14
  feb
  2019
  zo
  17
  feb
  2019

  Tuin en sfeer 2019

  Groningen

  Tuin en SfeerNergens in het Noorden vind je zoveel informatie over tuinstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collecties terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Deskundige exposanten zijn je graag van dienst met hun expertise. Verder zijn er diverse themastraatjes, zoals Natuurlijk Tuinieren, De Eetbare Tuin en de Culinaire Proeverij. Op het Tuin- en Woonfestival zijn decoraties te vinden om tuin en huis op te vrolijken. Uiteraard kun je ook vakkundig advies vragen en een tuinontwerp laten maken. Een leuke extra zijn de tuinlezingen waar je bijvoorbeeld een idee kunt opdoen hoe je een succesvolle groentetuin maakt of je laten informeren over kringlooptuinieren. Genoeg te doen dus op deze beurs om er een leuk dagje uit van te maken!

  Meer informatie
 • do
  21
  feb
  2019
  zo
  24
  feb
  2019

  TuinIdee 2019

  ’s Hertogenbosch

  TuinideeEen bezoek aan Nederlands grootste tuinevent TuinIdee biedt je alle inspiratie en informatie voor de tuin van jouw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven. TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. TuinIdee biedt dit jaar nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin of een beetje luxe. Dit keer is het vierdaagse evenement nog groener, verrassender en groter met ruim 200 aanbieders met topmerken. TuinIdee vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

  Meer informatie
 • vr
  22
  feb
  2019
  ma
  25
  feb
  2019

  Tuinexpo 2019

  Luttenberg

  Elke twee jaar organiseert de Stichting Manege "De Luttenberg" in de Luttenbergse manege een grote expositie onder de naam "Tuinexpo Salland". Voor dit evenement worden de beide rijhallen van de manege en een tent door een groot aantal plaatselijke en regionale hoveniers omgetoverd tot prachtige modeltuinen. Naast de modeltuinen zijn er tal van stands met producten die in verband staan met de tuin en het tuinieren: gereedschappen, machines, tuinornamenten, tuinmeubelen, verlichting, sierhekwerk, vijvers, bloembollen,planten en ga zo maar door. De opgedane ideeën kunnen ter plaatse in overleg met de aanwezige tuinarchitecten en hoveniers geconcretiseerd worden.

  Meer informatie
 • do
  28
  feb
  2019
  ma
  04
  mrt
  2019

  Lentetuin Breezand

  Breezand

  Het evenement voor de liefhebbers van bloembollen! De lentetuin Breezand is een professioneel podium voor bloembollenkwekers uit het Noordelijk Zandgebied om te laten zien wat zij in huis hebben. Verschillenden prominenten en bekende Nederlanders hebben in de tussentijd de Lentetuin Breezand bezocht. Een hoogtepunt was het bezoek van destijds Hare Majesteit Koningin Beatrix. Dit was in 2005 tijdens het 25-jarig jubileum van de Lentetuin Breezand. Bij het 35-jarige jubileum kwam daar nog een hoogtepunt bij. In 2015 opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de Lentetuin.

  Meer informatie
 • za
  06
  apr
  2019
  zo
  05
  mei
  2019

  Floralia Brussels 2019

  Groot-Bijgaarden (B)

  Beleef opnieuw de bloemrijkste lente in het karakteristieke park van het Kasteel van Groot-Bijgaarden.
  In het 14 ha grote park vind je een presentatie van bijna alle voorjaarsbloemen die men maar bedenken kan. Onder leiding van vakspecialisten uit het bloembollenvak zijn in het park meer dan 1 miljoen bloembollen handmatig geplant door de medewerkers van het kasteel van Groot-Bijgaarden. De talrijke liefhebbers van voorjaarsbloemen kunnen genieten van meer dan 500 soorten, waarvan alleen al 400 soorten tulpen uit Nederland en België.

  In de gerenoveerde serre van 1000m2 is een binnentuin te bezichtigen waarin vele creaties van snijbloemen, bloemstukken en sierplanten. Elke vrijdag verandert het thema en de bloemstukken worden vernieuwd . Als je top arrangeur Jaap en Kees aan het werk wilt zien met het verversen van 10.000 snijbloemen in meer dan 150 verschillende bloemstukken, kom op vrijdag!

  Meer informatie
 • di
  09
  apr
  2019
  zo
  14
  apr
  2019

  Salone del mobile Milano 2019

  Milaan (IT)

  Salone del mobile MilanoHet grootste interieurfeest vindt elk jaar plaats in Milaan. De plek om innovatieve nieuwe designs te ontdekken en kennis te maken met nieuwe designers. De grote meubelmerken presenteren in Milaan hun noviteiten. Niet alleen de beurs zelf maar de gehele stad staat in het teken van de meubelbranche. In veel conceptstores worden activiteiten georganiseerd. Op naar Milaan!

  Meer informatie
 • vr
  19
  apr
  2019
  ma
  22
  apr
  2019

  Exclusive Spring Fair 2019

  Baarn

  Tijdens het Paasweekend, van 19 t/m 22 april 2019, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige "binnen - buitenbeurs" plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende "pop-up" departementstore.

  Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven, zoals Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Op de gezellige terrassen staan in het voorjaarszonnetje smaakvolle foodtrucks en muziek.

  Meer informatie
 • do
  09
  mei
  2019
  zo
  02
  jun
  2019

  Rolling kitchens 2019

  Amsterdam, Westergasfabriek

  Spectaculair gastronomisch evenement in de sfeervolle Westergasfabriek in Amsterdam. Bezoek de Rollende Keukens voor een culinaire ervaring. Het terrein wordt met de vele mobiele stands omgetoverd tot een mega outdoor restaurant. Eet smakelijk!

  Meer informatie
 • di
  21
  mei
  2019
  za
  25
  mei
  2019

  Chelsea Flower Show 2019

  Londen (Engeland)

  Ben je echte bloemenfan? Heb je altijd een fijn vers boeket bloemen in huis? Dan is een leuke city trip naar Londen en een bezoekje aan de Chelsea Flower Show echt een aanrader.
  Het is een van ‘s werelds grootste en meest prestigieuze bloemenshows en een must visit voor iedere tuinliefhebber. Het is de meest bekende en besproken bloemenshow. Vele kwekers uit Engeland tonen hier vol trots hun producten van planten en bloemen. Je staat versteld van de creatieve manieren waarop de perken en de borders zijn aangelegd.

  Meer informatie
 • do
  23
  mei
  2019
  wo
  29
  mei
  2019

  Libelle Zomerweek 2019

  Almere

  Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar het Almeerderstrand in Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!

  Meer informatie
 • do
  30
  mei
  2019
  zo
  02
  jun
  2019

  Hof & Huis

  Torhout (België)

  Hof & HuisIn het Hemelvaartweekend vindt op het terrein van Kasteel d’Aertrycke de 26e editie plaats van 'Hof & Huis'. Een waar tuinfeest met ruim 140 exposanten, veel demonstraties, foodtrucks en het 'ecodorp' voor een ieder die bewuster wil omgaan met de natuur.

  Meer informatie

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover