Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woonbeurzen en tuinbeurzen 2018: een compleet overzicht

Alle woonbeurzen en tuinbeurzen 2018 staan voor je op een rijtje. Zowel in Nederland als in het buitenland.  Je vindt hier een overzicht van alle woon- en tuinbeurzen in binnen- en buitenland. Houd de agenda bij de hand en zoek de leukste beurzen en evenementen vast uit! Leuk om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld je woonkamer, je tuin of als je plannen hebt om te verhuizen of te verbouwen. Maak er een inspirerend dagje uit van!

Alle woonbeurzen en tuinbeurzen 2018

Hieronder vind je een compleet overzicht van alle interieurbeurzen en tuinbeurzen in binnen- en buitenland voor 2018. Hoe leuk is het om een citytrip te combineren met een woonevenement. Zo heb je bijvoorbeeld een Design Week in Londen maar ook eentje in Wenen. Houd je het graag dichterbij huis? Dan is natuurlijk ook onze eigen Design Week in Eindhoven. Zeker de moeite waard! Staat jouw favoriete woon- of tuinbeurs er niet bij of heb je een leuke uittip op het gebied van wonen of buitenleven? Laat het ons weten in een reactie.

 • wo
  09
  mei
  2018
  zo
  02
  jun
  2019

  Rolling kitchens 2019

  Amsterdam, Westergasfabriek

  Spectaculair gastronomisch evenement in de sfeervolle Westergasfabriek in Amsterdam. Bezoek de Rollende Keukens voor een culinaire ervaring. Het terrein wordt met de vele mobiele stands omgetoverd tot een mega outdoor restaurant. Eet smakelijk!

  Meer informatie
 • zo
  01
  jul
  2018
  zo
  26
  aug
  2018

  JAZZ in Hortus Amsterdam

  Amsterdam

  Deze zomer vindt alweer de derde editie van Jazz at the Plantage plaats!
  Opnieuw bundelen de Hortus Botanicus Amsterdam, de Hermitage Amsterdam en het Conservatorium Amsterdam hun krachten om voor dit unieke zomer festival.
  Jazz at the Plantage is een jaarlijks terugkerend jazz festival met jonge muzikanten van het Conservatorium Amsterdam. In juli en augustus kan je elk weekend genieten van concerten in de tuinen van de Hortus en de Hermitage.

  Op zondag is het terras van het Hortus café  ‘the place to be’!

  Elke zondagmiddag is er live muziek onder de prachtige Eik. Tijdens Jazz at the Plantage treden er vooral akoestische duo’s op in deze intieme setting. De tuin en  het café zijn tot 19:00 uur geopend tijdens de jazz zondagen.

  Meer informatie
 • wo
  11
  jul
  2018
  vr
  31
  aug
  2018

  Hortus Leiden

  Leiden

  In de Hortus Leiden vinden regelmatig leuke activiteiten plaats. In juli en augustus kun je elke woensdagavond tot 21.00 uur de tuinen bezoeken en genieten van bijvoorbeeld een klassiek concert in de Oranjerie. Wil je alles over fruit weten? Dan is de lezing van Norbert Peeters leuk om bij te wonen. Elke donderdag in juli en augustus kun je mee met een rondleiding. Dit jaar staan ze extra stil bij eetbare gewassen, en natuurlijk geniet je buiten van hun verhalen, de monumentale Hortusbomen en zomerbloeiers. Voor de kinderen zijn er in de grote vakantie elke woensdag leuke activiteiten in de planning. Neem een kijkje op de site voor het complete programma.

  Meer informatie
 • vr
  13
  jul
  2018
  zo
  22
  jul
  2018

  Bloem & Tuin 2018

  Nuenen

  Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. Op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin in 2018 zijn 25ste editie van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli 2018.

  Meer informatie
 • do
  06
  sep
  2018
  zo
  09
  sep
  2018

  Beleef Landleven 2018

  Arnhem

  Hof & Huis In het Openlucht museum in Arnhem vindt dit leuke evenement plaats. Geniet van talloze activiteiten en proef de overheerlijke streekgerechten. Veel demonstraties van oude ambachten. De thema's van 2018: Koken & bakken, Tuin & erf, Creatief en Dieren, kwalitatief inhoudelijke workshops, lezingen & praktijk informatie te bieden.

  Meer informatie
 • vr
  07
  sep
  2018
  di
  11
  sep
  2018

  Maison & Objet

  Parijs (F)

  Maison et ObjetIn september begint het woonbeurzen walhalla weer. Te beginnen in Parijs met Maison & Objet. Een geweldig home en fashion evenement waar je de nieuwste trends vindt over patronen, stijlen en kleuren voor het najaar en de winter.

  Meer informatie
 • za
  08
  sep
  2018
  zo
  09
  sep
  2018

  TUINDAGEN HEX 2018

  Heers-Heks (B)

  2018 is het Europees jaar van cultureel erfgoed. Op zaterdag 8 en zondag 9 september kun je de prachtige tuinen van kasteel Hex bezichtigen. Je vindt hier tal van historische planten, rozen, fruit, groente en éénjarige planten. Leer ook alles over medicinale planten en hoe je die thuis kunt kweken om je eigen gezonde tuin aan te leggen. En wat dacht je van truffelboompjes om in je eigen tuin truffels te kweken. Je kunt tijdens de open tuindagen alle tuinen van het kasteel bekeken en heel veel ervaring opdoen voor jouw eigen tuin.

  Meer informatie
 • zo
  16
  sep
  2018
  do
  20
  sep
  2018

  M.O.W. 2018

  Bad Salzuflen (D)

  Dé meubelbeurs waar alle grote meubelmakers en designers uit Duitsland bij elkaar komen. Naast Duitse ontwerpers zijn er ook een aantal internationale ontwerpers aanwezig. Dit maakt de beurs veelzijdiger en interessanter dan normaal. Daarom trekt deze beurs bezoekers uit heel Europa. Kom en ontdek de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen op de M.O.W. beurs.

  Meer informatie
 • wo
  19
  sep
  2018
  za
  22
  sep
  2018

  100% Design London

  Londen (VK)

  Met jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers is 100% Design in London de grootste designbeurs van Engeland. Presentaties van jonge, vernieuwende en creatieve ontwerpers maken deze beurs een groot succes. Op het gebied van hedendaags wonen en design zijn hier nieuwe trends te spotten. Nog een extra reden voor een lekker lang weekendje Londen!

  Meer informatie
 • vr
  21
  sep
  2018
  zo
  23
  sep
  2018

  Beurs Eigen Huis

  Jaarbeurs Utrecht

  In de Jaarbeurs in Utrecht vindt de najaarseditie plaats van de beurs Eigen Huis. Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden, vragen over financiering, duurzaam bouwen en vergunningen, etc. Van 21 tot en met 23 september ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht.

  Meer informatie
 • vr
  28
  sep
  2018
  zo
  30
  sep
  2018

  Second Home International 2018

  Jaarbeurs, Utrecht

  De Second Home International biedt een groot aanbod aan tweede huizen. Je vindt hier 120 exposanten en je kan seminars bijwonen met informatie over alles wat je moet weten over het kopen of huren van een tweede huis. De beurs Second Home vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Meer informatie
 • vr
  28
  sep
  2018
  zo
  07
  okt
  2018

  Vienna Design Week 2018

  Wenen (Oostenrijk)

  Net als in Londen vindt ook in Wenen een design week plaats. Dit jaar van 28 september tot en met 7 oktober. Wenen is natuurlijk al een ontzettend mooie locatie voor een city tripje maar dubbel zo leuk met meer dan 190 punten in de stad waar je kunt genieten van design. Bijzonder festival in een prachtige stad!

  Meer informatie
 • di
  02
  okt
  2018
  zo
  07
  okt
  2018

  vt wonen&design beurs

  Amsterdam RAI

  vtwonen designbeursEr zijn altijd van die dingen, die je achteraf graag van tevoren had willen weten! De vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) brengt alle wooninformatie onder één dak. Zoveel weetjes, inspiratie, praktisch advies en wegdroomideeën bij elkaar zodat je zeker weet dat je goed op de hoogte bent en dus niets vergeet of achteraf pas ontdekt.

  Meer informatie
 • do
  04
  okt
  2018
  zo
  07
  okt
  2018

  Frieze London 2018

  Londen (Engeland)

  Houd je van kunst of ben je op zoek naar een nieuwe eyecatcher aan de muur? Dan is een city trip naar Londen twee keer zo leuk tijdens Frieze London. Meer dan 160 kunstgalerijen over de hele wereld met ruim 1.000 bekende kunstenaars tonen hun mooiste werken. Door de stad vind je ook de meest waanzinnige sculpturen en beelden. Leuk om zo heel veel nieuwe kunstenaars te ontdekken en lekker door Londen te struinen.

  Meer informatie
 • za
  06
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018

  Bis Bouwbeurs 2018

  Flanders Expo, Gent (BE)

  Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan is een bezoekje aan bis in Flanders Expo een goede start. Je ontvangt hier veel tips & tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Met meer dan 400 aanbieders krijg je een compleet overzicht wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft. Je ontvangt gratis advies over de ontwikkeling van jouw bouwproject.

  Meer informatie
 • za
  06
  okt
  2018

  NVM Openhuizendag

  Landelijk

  Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 6 oktober en biedt veel kansen! Op deze dag kun je veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren. Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel jouw route uit.

  Meer informatie
 • vr
  12
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018

  Beervelde, het feest van de tuin!

  Beervelde

  De herfsteditie van de Tuindagen in 2018 zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 oktober van 10 tot 17 uur.

  Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

  De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.
  Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

  Meer informatie
 • za
  20
  okt
  2018
  zo
  28
  okt
  2018

  Dutch Design Week

  Eindhoven

  Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

  Meer informatie
 • wo
  31
  okt
  2018
  zo
  04
  nov
  2018

  KreaDoe 2018

  Utrecht

  In de Jaarbeurs Utrecht vindt van 31 oktober tot en met 4 november de creatieve beurs KreaDoe plaats. Ben je een echte hobbyist, knutselaar, doe-het-zelfer? Dan is dit de plek om nieuwe ideetjes op te doen, aan workshops deel te nemen en nieuwe materialen te ontdekken voor jouw projecten.

  Meer informatie
 • wo
  31
  okt
  2018
  zo
  04
  nov
  2018

  Affordable Art Fair 2018

  Amsterdam, De Kromhouthal

  Hedendaagse kunstenaars, gevierde namen en jong talent etaleren hun werk voor affordable prijzen (van 100 tot 6.000 euro) in Amsterdam. Vind je het heel lastig om een kunstwerk uit te kiezen? Dan is er dit jaar de Personal Shopper Service. Voor slechts 25 euro kan je dit inschakelen om een passend kunstwerk te vinden en te kopen. Heb je veel moois gezien maar twijfel te toch nog welk kunstwerk je wil kopen? Dan mag je een re-entry ticket ophalen zodat je op een later moment of de volgende dag nog een keertje jouw favorieten kan bekijken.

  Meer informatie
 • do
  01
  nov
  2018
  zo
  04
  nov
  2018

  Countryside Inside 2018

  Gent

  Houd je van landelijk leven en wonen? Dan is deze beurs in Flanders Expo Gent iets voor jou. Je vindt er allerlei leuke interieuraccessoires, tuinmeubels en brocante. Maak kennis met het kwalitatieve aanbod van maar liefst 250 exposanten. Zij presenteren hun mooiste collecties in een zestal belevingseilanden:

  • home
  • outside
  • outdoor active
  • crafts&arts
  • pure & healthy lifestyle
  • local & authentic food
  Meer informatie
 • wo
  14
  nov
  2018
  zo
  18
  nov
  2018

  Spirit of Winter 2018

  Apeldoorn

  Ben je echte winterliefhebber? Vier jij 'The most wonderful time of the Year'? Breng dan een bezoekje aan Paleis het Loo tijdens de Spirit of Winter Fair 2018. Het evenement viert dit jaar haar tiende verjaardag en dat betekent dat er veel leuke acties zijn. Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij de specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo! Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live’ cooking sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstraties. Kortom, voldoende te beleven voor een gezellige dag uit!

  Meer informatie
 • za
  17
  nov
  2018
  zo
  25
  nov
  2018

  Cocoon 2018

  Expo, Brussel (BE)

  Ieder jaar brengt COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, (tafel)decoratie en tuin samen. Leuk om interieur ideeën op te doen!

  Meer informatie
 • za
  17
  nov
  2018
  zo
  18
  nov
  2018

  Europas grootste Vintage Evenement 2018

  Jaarbeurs, Utrecht

  Ben jij gek op tweedehands spullen en loop je regelmatig de kringloopwinkels af? Dan is deze beurs een walhalla voor jou! Tweemaal per jaar is de VerzamelaarsJaarbeurs zonder meer de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, fifties spullen en design woon - en interieurartikelen. Een echte vintagebeurs voor de liefhebber!

  Meer informatie
 • zo
  18
  nov
  2018

  PAN Amsterdam

  Amsterdam

  PAN AmsterdamPAN Amsterdam in de RAI is een beurs voor liefhebbers van antiek en eigentijds design. Bekijk het aanbod van 110 galeries, antiquairs en kunsthandelaren.

  Meer informatie

1 reactie

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover