Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine 05-2022

Zomer interieur: Download snel de nieuwe editie!

Wat is de zomer toch heerlijk! En dat vieren we met een editie vol zonnige inspiratie. Je tuin is je nieuwe woonkamer en die style je natuurlijk net zo trendy als je interieur. Geniet van de prachtige plaatjes en styling tips met handige shopping-lists. Zin in een zomers feestje? De kruiden voor de cocktails, groente voor de barbecue en zomers fruit haal je gewoon uit je eigen moestuintje. In de rubriek ‘Groen, groener, groenst’ delen we alle stappenplannen. En over delen gesproken… We nemen een kijkje bij De Buren van 68. Via een woon-date vonden ze hun ideale kavel partner en inmiddels in hun droomhuis een feit. Kortom, een heerlijke editie vol zomer interieur inspiratie. Geniet ervan!

zomer interieur

Zomer interieur

In deze editie lees je heel veel tips voor een zomer interieur. Download snel de nieuwe editie van Stek Magazine. Deze staat vol inspiratie en stappenplannen voor de tuin. Je vindt de editie in de bibliotheek van de app.

Gratis interieurapp Stek Magazine

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek voor je klaar met heel veel edities zodat je altijd wooninspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, buitenkijkers, interieurnieuws en duurzame woontrends vind je allemaal in Stek Magazine.

Zomerse inspiratie: Je leest het in de nieuwe editie

  • 3 x stappenplan voor een moestuin
  • Buiten en binnen worden één: Buitenkijker in de tuin van Anne Marie
  • Binnenkijken bij Pier en Jolanda: Zij gingen woon daten
  • Nieuw lifestyle hotel: Binnenkijken in The Den

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play