Stek Woon & Lifestyle Magazine
dedon nestrest

Gespot! Nestrest van Dedon

De tijd om te loungen en lekker buiten te genieten is weer aangebroken. De ultieme vorm van loungen is bedacht door Dedon. De Nestrest is een heerlijk geborgen nestje waar je al zachtjes bungelend tot rust komt. Weer een masterpiece van het Duitse merk Dedon. We zijn absoluut fan!

Geïnspireerd door de natuur
Het is duidelijk dat de ontwerpers Fred Frety en Daniel Pouzet zich door de natuur lieten inspireren tot deze bijna architectonische hangstoel. De Nestrest is in natuurlijke kleuren verkrijgbaar zoals wit en houttint. De Nestrest is gemaakt van Dedon fiber wat zorgt voor een zeer solide constructie maar wel met goede ventilatie doordat er ruimte is tussen de delen. En dat was een belangrijk onderdeel van dit geweldige design. Het idee van de ontwerpers was een creatie maken waar je geborgen in kan zitten maar waar je vanuit de binnenkant wel je omgeving goed ziet. Net als vogels in een luxueus nestje.

Meer informatie:  www.dedon.de

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover