Stek Woon & Lifestyle Magazine
kartongroup schaap

Woonaccessoires van karton

Op de cover van editie 02/2015 zie je de prachtige kartonnen kast van Rawecodesign. Enthousiast geworden over kartonnen meubels en accessoires, zetten we hierbij een aantal op een rijtje die wij wel heel leuk vinden. De kast Schaap is van Kartongroup.

Cardboard sofa CANYON

Kartonnen sofa
De Italiaanse architect Giancarlo Zema ontwierp een serie kartonnen design meubels. De architect liet zich inspireren door de Grand Canyon voor deze gelijknamige collectie giancarlozema.com

dutch-design-chair-holland-4002-p

Dutch Design Chair
Ze blijven leuk deze krukjes. Ze zijn er inmiddels in heel veel populaire prints. Van steigerhout, koevel tot dit grappige Hollandse design model. En ook al zijn ze van karton, ze kunnen een gewicht dragen van maar liefst 300 kg! dutchdesignbrand

 

graypants-hanglamp-disc-20

Design lamp van karton
Deze prachtige lamp is ook van samengeperst karton. Een prachtig design van Graypants

 

Sillón Ricardo de Ana Amitrano

Huisje van karton voor de kat
KEK Amsterdam ontwierp deze Kattenpandjes speciaal voor katten. Katten zijn dol op karton dus dat moet in de smaak vallen bij jouw huisdier.

www.lil.nl kattenhuisje

Voor nog meer karton inspiratie neem je een kijkje op ons Pinterest board

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover