Stek Woon & Lifestyle Magazine
Winnen: Overnachting in Hotel Jakarta

Winnen: Overnachting in Hotel Jakarta Amsterdam

Samen met Cosentino mogen wij een overnachting weggeven in Hotel Jakarta Amsterdam. In dit hotel vind je de prachtige materialen Silestone en Dekton van Cosentino. Deze vind je in onder andere de stijlvolle SKybar Malabar, in de bakkerij en in het restaurant. Doe mee en maak kans op een overnachting in dit bijzondere hotel!

Hotel Jakarta Amsterdam | Stek Magazine

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie weten waarom jij graag een overnachting wil winnen. De overnachting is voor twee personen in Hotel Jakarta Amsterdam. Je kan meedoen tot en met 15 oktober 2019. De winnaar wordt op deze pagina en op onze Facebook pagina bekend. Volg Stek Magazine ook op Facebook zodat je op de hoogte blijft.

Hotel Jakarta Amsterdam | Stek Magazine

Over Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek vier sterrenhotel. Het hotel is duurzaam omdat het energie neutraal is gebouwd. Vroeger vertrok hier de lijndienst naar Jakarta. Nu is het een groene oase in hartje Amsterdam zodat je heerlijk tot rust komt. Het hotel biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden waardoor je de historie terugziet. Ontbijten, lunchen of dineren kun je in Café Jakarta. Voor een lekkere cocktail kun je terecht in Skybar Malabar waar je ook de prachtige materialen van Cosentino kan bewonderen.

Hotel Jakarta Amsterdam | Stek Magazine

Actievoorwaarden

Deze actie wordt uitgeschreven door Cosentino en Stek Magazine. Je kan meedoen van 1 september tot en met 15 oktober 2019. We selecteren uit alle deelnemers op willekeurige en onafhankelijke wijze één winnaar. De winnaar wordt na 15 oktober bekend gemaakt op deze site. Je kan deelnemen vanaf 18 jaar. Deelname is gratis. De te winnen prijs is een overnachting voor twee personen in Hotel Jakarta Amsterdam op basis van beschikbaarheid. Jouw prijs dient uiterlijk 31 december 2020 verzilverd te worden. Je kan de prijs niet inwisselen tegen contanten of andere producten. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord door of in samenwerking met Facebook.

11 reacties

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover