Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine stylingadvies

Winnen: Maak kans op een interieuradvies bij jou thuis!

Deze winactie is afgelopen. We bedanken iedereen voor het meedoen! Er zijn uit alle deelnemers via Facebook, Instagram, reacties op de site en inschrijvingen voor de nieuwsbrief vier winnaars geloot. De winnaars krijgen bericht van de styliste die het advies aan huis gaat verzorgen. De winnaars zijn:

 • Jamie (Instagram X_jaim)
 • Elles de Heer
 • Tineke van der Zee
 • Merel Kamerbeek

Wil je meer weten over onze stylistes en Stek Styling advies? Neem een kijkje voor meer informatie en maak kennis met het team. 

4 x kans om een interieuradvies te winnen!

Je kunt op 4 verschillende manieren meedoen om kans te maken. Om extra kans te maken mag je natuurlijk via meerdere kanalen meedoen!

 1. Doe mee via onze website: Laat een reactie achter onder dit bericht waarom en voor welke ruimte jij graag een advies wenst. Uit alle reacties wordt één winnaar/winnares gekozen.
 2. Doe mee via onze Facebook pagina: Geef een reactie met een foto van de ruimte waar jij graag advies over wenst. Uit alle reacties met foto wordt één winnaar/winnares gekozen.
 3. Doe mee via onze Instagram pagina: Volg Stek Magazine op Instagram, plaats een foto van de ruimte waar jij advies over wenst op jouw tijdlijn, tag Stek Magazine en vermeld #stekstylingadvies bij jouw bericht (zorg dat je account openbaar is anders is het niet zichtbaar). Uit alle vermeldingen met #stekstylingadvies wordt de winnaar/winnares gekozen.
 4. Doe mee via onze nieuwsbrief: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (als je al ingeschreven bent, maak je automatisch kans). Uit alle deelnemers van de nieuwsbrief wordt één winnaar/winnares gekozen.

  Aanmelden Stek nieuwsbrief

  * verplicht veld
  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam *

 


 

Praktische informatie ‘Stek Stylingadvies winnen’

 • De actieperiode loopt van 15 januari tot 1 maart 2018.
 • De vier winnaars/winnaressen worden 8 maart bekend gemaakt via deze website.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor een andere prijs of contanten.
 • Stek Magazine bepaalt in overleg met de stylistes welke styliste naar welke winnaar/winnares gaat.
 • Het stylingadvies moet in 2018 plaatsvinden.
 • Het is toegestaan om op vier manieren mee te doen om vier keer kans te maken.
 • Wanneer je al ingeschreven staat voor de Stek Magazine nieuwsbrief hoef je je niet opnieuw in te schrijven. Je maakt automatisch kans.

 

55 reacties

 • Hallo,

  Ik heb 2 jaar geleden de woonkamer opgeknapt en vindt ‘m al best naar mijn zin. Maar ik mis wat… ik kom er niet uit, grote wwoonkamer, veel ramen, niet veel plekken op de muur om daar wat te doen etc. De woonkeuken zit er tegen aan en wil meer 1 geheel vormen

 • Ik zou heel graag advies winnen over mijn woon-werkkamer. Een hele grote ruimte over de hele verdieping van mijn huis, met schuine wanden (want direct onder het dak), hoge punten en aan drie kanten glazen gevels. Prachtig, maar lastig in te richten. In de ene vleugel heb ik nu mijn kantoor en in de andere een woongedeelte, maar het is het allemaal net niet….

 • als alleenstaande man van 76 met een interieur uit de vorige eeuw en echt geen kijk erop hoe te veranderen.. wil ik dit styling advies wel winnen.. Zou goed aan mij besteed zijn.. Helaas weet ik (nog) niet hoe ik foto’s moet plaatsen op FB of Insta.. Anders zou ik daar voor meer kansen gaan.. Ik kan WEL lekkere koffie zetten.. dus dames “Kom maar op” Ben benieuwd

 • Goedenavond,
  Over 2 maanden gaan we verhuizen naar een woning met slaap/badkamer voor mijn gehandicapte dochter. Alle aandacht gaat naar haar aanpassingen, maar haar broert van 9 wil natuurlijk ook een stoere kamer. Zijn lievelingskleur is rood, dus best een uitdaging;)

 • Over onze woonkamer ben ik aardig tevreden, maar onze (nog witte/steriele) slaapkamer mist sfeer en warmte. En aangezien ik in augustus beval van ons eerste kindje, gaan we veel kraambezoek krijgen in onze slaapkamer. Er moet nu dus echt iets gebeuren! Advies is enorm welkom

 • Super leuk! Wij krijgen 1 maart de sleutel van ons nieuwe huis in Bitgummole, het zal dan gaan om de woonkamer. Een kamer met veel ramen waar nu luxaflex voorhangt, we willen het graag wat knusser en gezelliger inrichten (landelijk of industrieel?) dan dat het nu is met nieuwe meubels en nieuw laminaat. Jullie zouden dan precies op het juiste moment komen! 😉 Ik ga duimen!

 • In ons nieuwe huis zijn we nu aan het verbouwen, alles is gestript en moet dus nog helemaal ingericht worden, aangezien ik allerlei stijlen mooi vind, is dit een hele uitdaging! Daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken!

 • Een goede morgen,

  Wat zou ik graag het stylingsadvies willen winnen. Ik heb na een erg moeilijke periode alleen een huis gekocht met een mooie ruime woonkamer met bijzondere hoeken, een erker en openslaande tuindeuren. Een droom die eindelijk uitkomt!

  Ikzelf hou erg van metaal en hout. Oftewel de industriële stijl. Graag zou ik samen met jullie willen kijken hoe ik het optimale uit mijn woonkamer kan halen en hoe ik mijn eigen stijl erin kan verwerken.

  Willen jullie samen met mij werken aan mijn droom werken?

 • Ik zou graag advies krijgen voor onze woonkamer. We hebben een woonkamer met open keuken en zicht op mijn werkkamer. Ik vind zelf heel veel dingen leuk en vind het moeilijk om er 1 stijl van te maken. Ik hou van authentiek en apart, maar het moet geen allegaartje worden. Advies is dus welkom!

 • Hallo Stek stylist! Super zou het zijn als iemand ons kon helpen, we zitten echt met de handen in ons haar! We zouden heel graag advies krijgen over onze woonkamer + werkruimte, welke best heel ruim is. Welke kleur moet er op de muur, wat voor raambekleding geeft de meeste sfeer en het allermoeilijkste…de verlichting…Dat samen met een best wisselende smaak van mij en mijn man, maakt dat we niet echt verder komen. Dus een advies zou heeeel welkom zijn!

 • Wat leuk, een stylingadvies! We hebben een mooie slaapkamer, met een vide die wel wat meer aandacht mag krijgen. Onze grote zwarte boxspring trekt nogal de aandacht in de ruimte, misschien kunnen we een mooi idee opdoen voor de wanden, beddengoed en gordijnen.

 • Heel graag maak ik kans op het Stek Stylingadvies! Wij hebben inmiddels alweer bijna een jaar geleden ons eerste huis gekocht! Wij zijn druk bezig met het verbouwen van de badkamer. Alle muren in de woonkamer zijn nog wit, met enkel een zwart vlak op een van de muren (de tv). We zijn er door de verbouwing nog niet aan toegekomen hier wat aan te doen, maar het lijkt me leuk als er bijv. een kleurtje op de muren komt. Ben benieuwd wat voor advies de Stek Stylist geeft!

 • Hallo redactie,
  Dit vind ik nou eens leuk. Twee jaar geleden hebben wij de benedenverdieping gerenoveerd. Eindelijk hebben we die fantastische woonkeuken, die enorme boekenkast die keuken met woonkamer verbindt… maar die woonkamer! We hebben best leuke meubels (Harvink, een divan die weliswaar kapot is en een nieuw stofje moet en een gave flipperkast) en een kitscherige haard, maar hoe we het het leukst neerzetten, daar komen we niet uit. We missen sfeer, gezelligheid. Te veel stijlen zijn gemixt, vrees ik. En omdat de meubels niet goed staan, durf ik niks op te hangen en ook geen nieuwe lampen te kopen. Jullie hulp is bijzonder welkom!

 • I love deze actie, nu alleen nog winnen! 🙂

  Mijn vriend en ik hebben een herenhuis uit het jaar 1924 gekocht. We krijgen eind Januari pas de sleutel maar ik ben ondertussen al mijn hele dagen aan het zoeken wat nou precies mijn stijl is en ook mooi in het huis zal zijn. De woonkamer/eetkamer is een lange rechthoek met een enorme openhaard. Ik zou graag advies willen wat we met de (lelijke ouderwetse houten) vloer moeten doen en hoe we de eetkamer/woonkamer tot een warm en gezellig geheel kunnen maken. De ruimte is namelijk lang met enorm hoge plafons.

 • Ons huis voelt voor mij nog steeds niet (4 jaar geleden gekocht) als mijn thuis. Door de open keuke/woonkamer in u vorm met aan de vele grote ramen weet ik niet waar ik wat moet neer zetten, waar geen licht naar binnenkomt vind ik het te donker. Weinig opbergruimte en de meubels die er staan voelen donker en zwaar, te log…
  Iemand die meekijkt naar hoe in van ons huis een warm en comfortabel thuis te maken

 • Heyy wat leuk Stek!

  Mijn ouders zouden dolgraag hun woonkamer opnieuw willen inrichten! Ze tobben al jaren over hoe ze dit moeten aanpakken en hebben eigenlijk wel advies nodig.. Dit zou SUPER zijn voor hen! Heerlijk een thuis te hebben om trots op te zijn.

  Duimen maar. Wat leuk!

  Liefs,

  Lysan

 • Ik doe super graag mee voor de nieuwe kamer van mijn zoontje. Dat is nu mijn man zijn studeerkamer en die is maar half afgemaakt. Ik kom er niet uit welke kleur er op de muur moet en hoe het mooiste in te richten.

 • Ik heb net een nieuwe laminaatvloer in mijn woonkamer. Een heel andere kleur al ervoor. Hierdoor passen al mijn woonassecoires niet meer en ik twijfel over de kleur

 • Ja, heel Graag! Op 1 maart is de start van onze nieuwbouw. Voor de kerst hopen we er in te kunnen en dan zijn tips over lichtinval, de juiste bank of wat warmte in een kaal huis brengen, heel erg welkom. Ik hoop er een gezellig, ruim, maar toch ook knus interieur van te maken

 • Hallo,

  Ik zou heel graag een stylingadvies willen voor de woonkamer. Wij hebben afgelopen dinsdag een huis gekocht, maar ik vind het moeilijk hoe we het moeten inrichten. Het duurt helaas nog wel even voordat we in het huis kunnen, maar des te meer tijd om goed rond te kijken voor de inrichting. Ons vorige huis was leuk ingericht, maar wel heel basic en veilig. We willen nu graag meer uit onze comfort zone gaan en een veel leuker en gewaagdere inrichting. Wij zitten zelf te denken aan industrieel, maar de uitvoering daarvan vinden we erg lastig. Hulp is dus zeker welkom!

 • Ik zou graag advies willen omdat we er qua kleur niet uitkomen. ‘S avonds ziet het er totaal ander uit dan overdag. Dus waarschijnlijk moet er ook iets met verlichting gebeuren en de indeling komen we ook niet uit hahahaha. HELP!

 • Wij wonen sinds een half jaar in ons nieuwbouwhuis. Onze woonkamer is 8,10 meter breed en 11 meter lang. De keuken is open in de woonkamer. We hebben de basis naar onze zin, maar nu…. (grijze betonvloer gelegd, keuken met eikenhouten fronten en 10 cm dik betonnen aanrechtblad die om het keukenblok loopt, zwarten houten kozijnen en zwarte houten jaloezieën) zouden heel graag verder geholpen willen worden om het nu knus te maken. Welke kleuren op de muren? Hoe maak je zo’n loftachtige grote ruimte gezellig, sfeervol? Wij doen heel graag mee!

 • Ik ben zwanger van ons vierde kind. Nu is ons plan dat wij verhuizen naar een andere kamer en onze huidige slaapkamer de babykamer wordt. Alleen willen we die kamer opdelen, omdat onze kasten daarin staan en de ruimte groot genoeg is. Het wordt dus gedeeltelijk een inloopkast en daarnaast de babykamer. Ik zou heel graag hulp willen hoe ik hier zo leuk en praktisch mogelijk vorm aan kan geven. Als ik daar hulp bij kan krijgen van een styliste zou dat geweldig zijn!

 • Hoi. Ik doe graag mee omdat de woonkamer van ons nieuwe piepkleine appartement een hele make over nodig heeft. Wij gaan dit jaar verhuizen en gaan boven ons restaurant wonen
  dit is stukken kleiner dan ons huidige huisje. Nu is het appartement nog van mijn schoonouders en die hebben er 20 jaar eigenlijk niks aan gedaan. Ik heb veel zin om er boven te gaan wonen maar waar begin ik! Ik wil er echt ons plekje van maken omdat we erg veel uren werken. En dus de tijd die we hebben voor onszelf maar vooral de kinderen willen we rustig en fijn doorbrengen. Mooie winactie.
  Groetjes Rebekka

 • Wij zitten vol in de verbouwing van ons prachtige droomhuis. Het is een oud spoorhuis wat wij helemaal.aan het renoveren zijn. Van de meeste ruimtes heb ik al een heel beeld geschetst in mijn hoofd maar de woonkamer vind ik lastig….. De erker, de lengte. Ik ben er nog niet over uit. Hulp is zeker welkom!

 • Jaaa heeeel graag, leuke actie! we hebben pas ons droomhuisje gekocht. Word per 15 maart opgeleverd. Dus jullie mogen ermee doen wat jullie willen! we weten zelf gewoon niet wat we met de woonkamer en de ruimtes moeten doen, hoe in te richten? er zijn zoveel keuzes dat we door de bomen het bos niet meer zien. Jullie advies zou dus helemaal op het goede moment komen.

 • Wij zijn bezig met een nieuw vrijstaand huis te bouwen en nu hebben wij straks een mega leef/keuken 7 bij 5 en een hoekstuk 9 bij 5 en woonkamer 9bij 5. Wij krijgen veel ramen (grote ramen ) en houten vensterbanken. Paar lange balken over het plavond en een cognac kleur bank. Vloer komen wij helemaal NIET over uit .. helaas.. blijft zo lastig om te ‘zien’
  Ik zie zoveel fantastische dingen voorbij komen maar ik ben zelf A onhandig om dingen bij elkaar te kunnen “zien” zo op foto`s geweldig maar dan..
  Nu zou ik graag een Prachtige look in onze woonkamer en keuken hebben die gewoon echt als thuis voelt. Ideëen heb ik genoeg maar de uitvoering ervan zou fijn zijn als ik daarbij hulp zou krijgen ! Hoe Wat Waar . Oh ik ben echt mega benieuwd en blijf je volgen Yvonne ! en nu ook deze site!! Ik ga vast duimen draaien

 • Hi Stek Magazine!

  Met behulp van jullie app begint ons appartement al aardig vorm te krijgen en wordt het steeds gezelliger in huis. Wij vinden het echter erg moeilijk om het trappenhuis een beetje sfeer mee te geven zonder dat deze erg nauw en bedrukkend aanvoelt. We hebben er daarom nog niets mee durven doen. Jullie krijgen dus vrij spel!

  Helpen jullie mij en mijn vriendin met de finishing touch in huis?

  groetjes,

  Ruud

 • Wij zijn net verhuisd en hebben een verbouwing achter de rug. De basis van de woonkamer is erg mooi en naar onze zin, maar het “leeft” nog niet. We missen accessoires en iets aan de muur. Het zou tof zijn als ik hiervoor advies zou kunnen krijgen!

 • Ik vind dit zo’n toffe actie! Ik word altijd blij van jullie sfeerbeelden en wéét wat ik mooi vind, maar omdat concreet te vertalen naar die perfecte bank of goede eettafel… Ik durf t niet zo. Net zoals ik eigenlijk heel veel zin heb in een gedurfde kleur op de muur maar daar ook maar geen knopen in doorhak. Super om daar eens samen naar te kijken!

 • Een woonkamer advies, daar zou ik zo blij van worden. Woonkamer is langwerpig en heeft een vide, krijg het niet voor elkaar om er een warm thuis van te maken. Blijft een bij elkaar geraapt sfeertje hangen helaas

 • WoW! Wat een supertoffe win-actie! Wij hebben een 100 jaar oud monumentaal huis, waarin een bejaard vrouwtje heeft gewoond voordat we het kochten. Hoge plafonds en ramen, maar verder vrij krap. We gaan dit jaar de woonkamer opknappen. Een goed advies zou meer dan welkom zijn om het echt ons plekje te laten worden! Ook een oplossing voor het rondslingerende speelgoed zou heel fijn zijn. We duimen heel hard!!!!!!

 • Ik zou heel graag advies willen voor de woonkamer van Mn nieuwe huis. Ik woon nu weer even met Mn dochtertje bij Mn ouders terwijl het huis wat ik voor haar en mij heb gekocht wordt verbouwd. Graag wil ik advies over de kleuren in de woonkamer en om er een warm geheel van te maken. Ik neem namelijk spullen uit het oude huis mee die aangevuld moeten worden met nieuwe spullen. Help me out om een thuis voor ons te creëren.

 • Ik doe heel graag mee voor advies voor onze woonkamer of slaapkamer. Voorkeur gaat iets meer uit naar de slaapkamer. We laten een huis bouwen dus nog geen fotos van de ruimtes.

 • Hoi! Ik zou heeeel graag advies willen over de indeling van de slaapkamer welke ik deel met mijn zoon Nils (8 jr). Ik heb vorig jaar een maisonnette woning gekocht waar ik super blij mee ben alleen is er dus maar 1 slaapkamer welke wij delen. Zeker nu Nils wat ouder wordt wil hij graag een eigen plekje met een bureau etc.. Voor mezelf heb niet veel nodig behalve een bed 😉 in een knus hoekje. Zou super zijn als jullie hier een idee/oplossing voor hebben!! Vriendelijke groet, Evelien

 • Jaa deze actie komt precies op het goede moment! Wij krijgen 28 maart de sleutel van ons nieuwe huis. Ik weet precies hoe ik alle kamers van het huis wil inrichten, behalve de woonkamer. Daarbij loop ik vast. Dus alle hulp is welkom!

 • Na 2 jaar bij iemand te hebben ingewoond – en ik ben 34 nota bene – heb ik eindelijk weer een plek voor mezelf! Ik krijg vaak te horen dat ik een goede smaak heb maar ik ben ontzettend perfectionistisch als het gaat om mijn interieur. Daarnaast ben ik al snel bang dat het te vol wordt. Ik houd aan de ene kant van de minimalistische stijl en aan de andere kant vind ik boho te gek – maar lastig dit zo te maken dat het niet te druk wordt. Ik kan dus dringend advies gebruiken!

 • Ik zou dit dolgraag willen winnen voor mijn zusje, zodat ze weer een heerlijke woonkamer krijgt en weet waar ze precies dingen moet aanpakken en veranderen om een prachtige en rustige basis in huis te krijgen, zodat ze zichzelf ook weer kan ontspannen thuis! Ze is gastouder en het is al heel lastig om je huis open te stellen voor je werk, maar er moet toch een manier zijn qua indeling/interieurtips waardoor zij na dr werk toch het “thuis” gevoel weer kan ervaren in haar eigen huis.

 • Wat een toffe actie zeg. Ik woon sinds kort weer bij mijn ouders. En inrichten is een hobby van mijn moeder en mij. Mijn ouders hebben hartstikke mooie spulletjes alleen samenhang ontbreekt. Of dit komt door het gebruik van kleuren of iets anders vind ik moeilijk te zeggen. Ze hebben veel hout en natuurlijke materialen in hun woonkamer. Ik zou het super leuk vinden om voor hun interieur advies te winnen.

 • Wat een toffe winactie! Ik zal proberen mijn verhaal kort te omschrijven. Mijn man en ik zijn 22 en hij bouwt zelf ons huis. We hebben ruim een jaar in een camper gewoond en nu gedeeltelijk in huis. Het zal nog wel even duren voor het af is. Maar ondertussen denk ik wel vaak hoe zou ik het inrichten. Voor de woonkamer zou ik erg graag advies willen. Het is ons eerste huis en ik zou het tof vinden om onze stijlen te matchen. Dus advies is enorm welkom. Ik ga duimen.

 • Ja, ik kan dit zeker goed gebruiken. Ons nieuwe huis wordt heel langzaam ons thuis, maar het is nog zo kaal en daar kunnen we echt wel wat hulp bij gebruiken. Voor de enorm lange muur waar ik geen idee heb wat ik er mee moet.

 • Gaaf!!! Onze woonkamer kan wel nieuwe ideeën gebruiken. We moeten weer schilderen maar wat zijn de kleuren van nu en wat past bij ons… welke meubels kunnen nog wel en wat moet er uit. Nu hebben we een stuk van de muur donker blauw (het middendeel ong 1m op een 7m lange muur) de rest is wit. En gave grijze elementen bank. Met eikenhouten meubels en een eikenhouten vloer.
  Ik ben gek op steeds opnieuw inrichten. Maar nu weet ik ff niet welke kleur er moet komen op de wanden.. of durf ik de vloer te schilderen??
  Gaaf als iemand mee denkt met al die ideeën in mn hoofd.

 • Graag advies over onze woonkamer. We kunnen de optimale indeling niet ontdekken. Het voelt nog niet goed en af. Het klopt nog niet. En moeite met kopen van kast en salontafel.

 • Wat een leuke winactie! Ik heb toevallig van de week een berichtje op een forum geplaatst omdat ik dringend op zoek ben naar naar interieuradvies, en daar werd ik getipt! Wij wonen nu een half jaar in onze prachtige nieuwbouwwoning, maar ik voel me eigenlijk nog steeds niet echt thuis, terwijl ik hier notabene met m’n liefste gezin en favoriete eigen spullen woon! Er ontbreken duidelijk een aantal elementen of een goede indeling, maar ik kom zelf niet op wat te veranderen.. help!

 • Begin april krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis.. een Heerlijk licht huis maar de indeling is vrij standaard.. (doorzon).. ik ben erg zoekende naar leuke “andere” indelingen waardoor de lengte van de woning wat onderbroken worst maar het wel lekker licht blijft… HELP!!! #HOEDAN??

 • Grote woonkamer met achterkant ramen
  (11 meter) weinig spullen. Combi antiek/ modern. Vloer deel hout / deels leisteen. Het is ingericht maar graag zou ik advies willen hebben om sfeer en gezelligheid te brengen in de ruimte. Dus advies is meer dan welkom

 • We hebben net de tegels (houtlook) besteld voor onze nieuwe woonkamer, maar nu? De tegels waren al een hele uitdaging om uit te kiezen, maar welk kleurtje op de muur (moet er wel een kleurtje op de muur?), welke meubels passen erbij, gordijnen/rolgordijn/raambestickering en waar is buiten de spotjes extra verlichting nodig? Ik weet wel wat ik mooi vind, maar het is lastig om er een mooi geheel van te maken..

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover