Stek Woon & Lifestyle Magazine
kaarten Beurs Eigen Huis | Stek Magazine

Winactie Beurs Eigen Huis Utrecht: 5 x twee gratis kaarten

Dromers en doeners opgelet, want Beurs Eigen Huis komt er weer aan. Van 21 tot en met 23 september kun je terecht in Jaarbeurs Utrecht om inspiratie op te doen op het gebied van bouwen & wonen. Meer dan 200 exposanten staan voor je klaar en kunnen je voorzien van inspiratie voor het inrichten van je huis, het vormgeven van je tuin en het bouwen van je droomhuis. Voor een compleet overzicht van alle woonbeurzen en tuinbeurzen in binnenland en buitenland neem je een kijkje bij onze woonagenda

Winactie: 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis

Wil je graag kans maken op 2 gratis toegangskaarten naar de Beurs Eigen Huis? Laat in een reactie, onderaan dit artikel, weten waarom jij graag de beurs wil bezoeken. Op zondag 16 september maken we de vijf winnaars bekend.

Van stalen deuren tot buitenkeuken

Beurs Eigen Huis is een walhalla voor iedereen die wooninspiratie op wil doen of rondloopt met plannen om te gaan bouwen, verbouwen of verhuizen. Op de beurs zijn meer dan tweehonderd exposanten aanwezig waarbij je terechtkunt met al je woonvragen. Ga langs bij de experts van SKYGATE met toffe stalen binnendeuren. Check in bij de tegelexperts van Baldosas Tegels als je op zoek bent naar een bijzondere tegelvloer. En klop aan bij Barts Food Factory als je jouw droom van een buitenkeuken wilt realiseren.

Bezoek 200 experts in 1 dag

Met meer dan tweehonderd experts onder één dak is Beurs Eigen Huis niet alleen een beurs waar je lekker kunt rondstruinen. Het is zeker ook een plek waar je kunt werken aan de realisatie van jouw droomhuis. Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

Inspiratie- en trendsessies

Tijdens Beurs Eigen Huis worden de hele dag door presentaties gegeven. Ook de komende editie zijn er weer volop inspirerende sessies over o.a. energiebesparing, hoe pak je het bouwen van een huis aan, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen van de experts van Vereniging Eigen Huis. Heb je specifieke interesses, dan kun je het beste vooraf even het podiumprogramma checken. Zo zorg je ervoor dat jouw dagprogramma op de beurs staat als een huis.

Info & tickets

Beurs Eigen Huis, 21 t/m 23 september, Jaarbeurs Utrecht. Open van 10.00 tot 17.00 uur.
Kaarten aan de kassa, € 17,50. Tickets in de voorverkoop, € 14,00, via realiseerjedroomhuis.nl

10 reacties

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover