Stek Woon & Lifestyle Magazine
kaarten Beurs Eigen Huis | Stek Magazine

Winactie: 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn (geloot uit de reacties): Eric de Groot, Patricia, Elisa, Willem Lichtenberg en Ellen Habraken. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier op de beurs Eigen Huis! De digitale tickets zijn naar jullie verstuurd.

Dromers en doeners opgelet, want Beurs Eigen Huis komt er weer aan. Van 15 tot en met 17 maart kun je terecht in Jaarbeurs Utrecht om inspiratie op te doen op het gebied van bouwen & wonen. We mogen 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis weggeven.

Winnen: 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis

Wil je graag kans maken op 2 gratis toegangskaarten naar de Beurs Eigen Huis? Laat in een reactie, onderaan dit artikel, weten waarom jij graag de beurs wil bezoeken. Op maandag 11 maken we de vijf winnaars bekend.

TIP: Neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer professionals.

kaarten Beurs Eigen Huis | Stek Magazine
kaarten Beurs Eigen Huis

Informatie Beurs Eigen Huis Utrecht

Van 15 tot en met 17 maart vindt de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. De grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Ruim 250 exposanten met verschillende specialisaties staan klaar om bezoekers te adviseren en inspireren. Daarnaast geven verschillende sprekers antwoord op vragen als ‘Wat is een écht slim huis?’ en ‘Hoe pak je het bouwen van een huis aan?’. Ook voor de duurzame bouwer is de beurs de place to be en zijn de stands met een ‘groener wonen-label’ een uitkomst! Zet de data in de agenda, want Beurs Eigen Huis is een must visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen of verbouwen van een droomhuis!

NIEUW! Realiseer je duurzame droomhuis

Op Beurs Eigen Huis hoor en zie je wat je kunt doen om duurzame ontwikkelingen toe te passen in huis voor een duurzame toekomst. Dit jaar introduceert de beurs het ‘groener wonen-label’. Op de plattegrond staat precies aangegeven welke stands ‘groen’ zijn. Als je langs alle stands gaat dan ben je van A tot Z op de hoogte van alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je droomhuis.

Lezingen

Ook nieuw deze editie zijn de twee sprekerspodia (voorheen was dit er één) waar de hele dag inspirerende lezingen te horen zijn. Doe bijvoorbeeld ideeën op bij de lezing over de tuintrends van 2019 of luister naar het Eco-Chique ‘het samensmelten van duurzaam & esthetisch (ver)bouwen’ verhaal van Gaby van Gestel.

Meer informatie beurseigenhuis

Actievoorwaarden

Deze winactie loopt van 4 maart tot en met 10 maart 2019. De winnaars worden op maandag 11 maart 2019 bekend gemaakt. De gewonnen kaarten zijn uitsluitend voor de Beurs Eigen Huis in maart 2019 en kunnen niet ingeruild worden voor contacten of andere producten/diensten.

24 reacties

 • We zijn net deze week gestart met de bouw van ons nieuwe huis . Vele keuzes zijn intussen gemaakt. Toch zijn er nog een aantal te maken keuzes, wat een bezoekje aan de Beurs vast de moeite waard maakt. We doen graag mee!

 • we hebben net een huis gekocht waarvan mijn schoonzus zei toen ze het voor het eerst zag: ‘het is nog erger dan ik dacht’ dus ik denk dat we wel wat advies kunnen gebruiken 🙂 (over verbouwen dan haha)

 • Jaaaaa… heel graag!!! We zijn een half jaar geleden gestart met een hele grote verbouwing van onze woonboerderij!! We zijn vooral nog op zoek naar informatie over het koken op gas, welke warmte bronnen/ ketel/ vloerverwarming enz. Enz. Dus ja heel graag

 • Voor ‘n lieve vriendin die ‘n ander huis heeft gekocht en nog wel wat tips en ideeën kan opdoen. En zelf heb ik nog ‘n grote zonnige tuin die geheel op de schop moet, want door vorige bewoners geheel laten verwilderen.

 • Jaaa graag! Omdat wij ons huisje gaan opknappen voor de verkoop en daarna samen een nieuw huisje gaan kopen, dus inspiratie komt heel goed van pas nu.

 • Aah wauw, dit zou perfect zijn voor Bart en mij. Wij hebben pas een woonboerderijtje gekocht in Zuid-Limburg, deze gaan we helemaal verbouwen. Hierin kunnen we ons helemaal uitleven, alle tips en ideeën van de beurs eigen huis en tuin zijn hierbij welkom!

 • Wij zijn bezig met plannen voor het bouwen van een eigen huis. Hiervoor zouden we veel inspiratie kunnen gebruiken. Volgens mij is de Beurs Eigen Huis daar de ideale beurs voor!

 • Hallo,

  Ik doe heel graag mee.
  Nu ik 2,5 jaar weer op mezelf woon en het nog steeds niet naar mijn zin is, heb ik hier graag hulp bij. Ik weet ergens waar ik van hou, maar de juiste keuzes maken dat lukt mij niet. Ik hou erg van groen/natuur en hout.
  Alleen een geheel is het hier totaal niet. Als ik win, kom ik graag bij jullie langs.

  Groetjes Linda.

 • Met het oog op onze a.s verbouwing een ideale mogelijkheid om inspiratie op te doen, met partijen in gesprek te komen voor interieuradvies, keukentrends 2019/2020 te ontdekken en bouwkundig advies in te winnen om plafonds en vloeren om gelijke hoogte te krijgen. Evt. kaarten komen dus goed van pas!

 • Win zijn er sowieso bij, we starten in september met de jouw van ons huis en we hebben nog zo veel keuzes te maken dat een inspirerende dag op de beurs eigen huis ons heeel goed kan helpen! Ook het groener wonen label gaat ons vast helpen om een nog duurzamer huis te kunnen bouwen.

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover