Stek Woon & Lifestyle Magazine
kaarten Beurs Eigen Huis | Stek Magazine

Winactie: 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn (geloot uit de reacties): Eric de Groot, Patricia, Elisa, Willem Lichtenberg en Ellen Habraken. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier op de beurs Eigen Huis! De digitale tickets zijn naar jullie verstuurd.

Dromers en doeners opgelet, want Beurs Eigen Huis komt er weer aan. Van 15 tot en met 17 maart kun je terecht in Jaarbeurs Utrecht om inspiratie op te doen op het gebied van bouwen & wonen. We mogen 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis weggeven.

Winnen: 5 x 2 kaarten Beurs Eigen Huis

Wil je graag kans maken op 2 gratis toegangskaarten naar de Beurs Eigen Huis? Laat in een reactie, onderaan dit artikel, weten waarom jij graag de beurs wil bezoeken. Op maandag 11 maken we de vijf winnaars bekend.

TIP: Neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer professionals.

kaarten Beurs Eigen Huis | Stek Magazine
kaarten Beurs Eigen Huis

Informatie Beurs Eigen Huis Utrecht

Van 15 tot en met 17 maart vindt de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. De grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Ruim 250 exposanten met verschillende specialisaties staan klaar om bezoekers te adviseren en inspireren. Daarnaast geven verschillende sprekers antwoord op vragen als ‘Wat is een écht slim huis?’ en ‘Hoe pak je het bouwen van een huis aan?’. Ook voor de duurzame bouwer is de beurs de place to be en zijn de stands met een ‘groener wonen-label’ een uitkomst! Zet de data in de agenda, want Beurs Eigen Huis is een must visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen of verbouwen van een droomhuis!

NIEUW! Realiseer je duurzame droomhuis

Op Beurs Eigen Huis hoor en zie je wat je kunt doen om duurzame ontwikkelingen toe te passen in huis voor een duurzame toekomst. Dit jaar introduceert de beurs het ‘groener wonen-label’. Op de plattegrond staat precies aangegeven welke stands ‘groen’ zijn. Als je langs alle stands gaat dan ben je van A tot Z op de hoogte van alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je droomhuis.

Lezingen

Ook nieuw deze editie zijn de twee sprekerspodia (voorheen was dit er één) waar de hele dag inspirerende lezingen te horen zijn. Doe bijvoorbeeld ideeën op bij de lezing over de tuintrends van 2019 of luister naar het Eco-Chique ‘het samensmelten van duurzaam & esthetisch (ver)bouwen’ verhaal van Gaby van Gestel.

Meer informatie beurseigenhuis

Actievoorwaarden

Deze winactie loopt van 4 maart tot en met 10 maart 2019. De winnaars worden op maandag 11 maart 2019 bekend gemaakt. De gewonnen kaarten zijn uitsluitend voor de Beurs Eigen Huis in maart 2019 en kunnen niet ingeruild worden voor contacten of andere producten/diensten.

24 reacties

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover