Stek Woon & Lifestyle Magazine
Boek Living in the City Lannoo | Stek Magazine

Win interieur boek Living in the City

Het nieuwe interieur boek Living in the City is uitgegeven door Lannoo Een heerlijk boek vol wooninspiratie. En wij mogen er eentje weggeven! Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij graag dit interieurboek wil winnen. Doe mee aan maak kans op dit prachtige boek! Deze actie loopt van 13 januari tot en met 29 februari 2020.
boek Living in the City | Stek Magazine

Interieur boek Living in the City

De stad is niet alleen een inspiratiebron van creatief talent. Maar ook van mooie woningen waardoor de stedelijke vibe voelbaar is. Vaak is de ruimte van woningen in de start beperk. Hierdoor moet een architect creatieve oplossingen bedenken zodat de ruimte toch optimaal benut wordt. Het tijdschrift Feeling Wonen selecteerde voor het boek Living in the city de mooiste interieurs. Van lofts tot industriële panden, appartementen en zelfs een woonboot. Vaak verrassend maar altijd 100% esthetisch en hiermee voorzien van de laatste trends. Kijk binnen bij Patricia Moroso, Studio Job en vele andere talenten die het moderne wonen vorm en kleur geven. Ontdek aan de hand van beknopte portretten hun visie op wonen in de stad.

Boek Living in the City Lannoo | Stek Magazine
Boek Living in the City Lannoo | Stek Magazine

Unieke interieurs

In het boek vind je een selectie van twintig verschillende en unieke interieurs. De huizen staan in een aantal grote steden, zoals Milaan, Londen, Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn. Je vindt hier inspiratie van strakke, minimalistische, Scandinavische interieurs tot authentieke, kleurrijke interieurs en daarbij ook een jungletuin. Het interieurboek Living in the City is het perfecte inspiratieboek omdat we best wat kleur kunnen brengen in de stad.

Interieurboek | Stek Magazine

12 reacties

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover