Stek Woon & Lifestyle Magazine
Hansgrohe Raindance Select: Welk douchetype ben jij?

Hansgrohe Raindance Select: Welk douchetype ben jij?

Maak kennis met de Raindance Select 120 handdouches. De drie opties van de Select-knop zijn niet zo maar gekozen. Hansgrohe heeft een straallaboratorium waar uitgebreid getest is hoe verschillende mensen de douche gebruiken. En wat blijkt? Er kunnen drie verschillende douchetypes benoemd worden: de snel-, comfort- of fitnessdoucher. Welk type ben jij? Test ze hieronder alle drie even uit!

En welk douchetype ben jij?

Eenvoudig kiezen
Of je een bepaald douchetype bent of niet, deze drie keuzes gebruik je op verschillende momenten. Geniet je van de volle zachte waterstralen van de RainAir en wil je daarna de shampoo goed uit je haar spoelen? Met één druk op de Select-knop schakel je eenvoudig over naar de krachtige Rainstraal. Wel zo makkelijk wanneer je net onder shampoo zit! Ben je klaar met uitspoelen? Dan geniet je nog even na met de massagestand van de Whirl-straal. Zo eenvoudig schakel je over van de ene naar de andere straal. Dat blijkt ook uit de trnd-test waarbij 400 consumenten onder de douche stapten met de Select-knop. Het resultaat? 100% is overtuigd van de Select-knop!

selectknop

Uitvoerig getest
Uiteraard wil je niet alleen lekker douchen maar ook zo comfortabel mogelijk. De Select-knop is dan ook uitvoerig getest van te voren. Eigenlijk moet je met je ogen dicht wanneer je ingezeept bent, de knop ook gemakkelijk kunnen gebruiken. Een echte uitdaging voor de designers van Phoenix Design en Hansgrohe. Na duizenden testen werd de ideale en meest comfortabele vorm gevonden. Met één douche heb je nu het plezier van drie verschillende soorten stralen. Voor een snelle douche in de ochtend of ‘s avonds lekker uitgebreid genieten.

douchen

En welk douchetype bent jij?
Ben jij er al achter of je een snel-, comfort- of fitnessdoucher bent? Met de Raindance Select douches heb je altijd een straal die past bij jou. Of natuurlijk bij je partner. En voor (kleine) kinderen is een handdouche natuurlijk ook ideaal voor het snel uitspoelen van de haren of juist een heerlijk zachte straal zoals de RainAir. Zo geniet het hele gezin van de perfecte straal. En kun je niet kiezen? Je mag ze natuurlijk ook alle drie zelf gebruiken. Veel doucheplezier!

Meer informatie: hansgrohe

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover