Stek Woon & Lifestyle Magazine
SonosPLAY:

Vul je huis met muziek

Wil jij Sonos thuis beleven?

Ben jij een echte muziekliefhebber en zou je het liefst overal in huis naar muziek luisteren? Dan is nu je kans om de Sonos PLAY:1 te ervaren. De vijf meest creatieve inzendingen krijgen thuis de Sonos Experience.

Je kan je niet meer opgeven voor de Sonos Experience. De geselecteerde deelnemers worden per e-mail op de hoogte gesteld. We bedanken iedereen voor het meedoen!

Actievoorwaarden

2 reacties

  • Muziek raakt mijn hart en brengt me in beweging. Muziek brengt mensen samen. Muziek is goed voor lichaam en geest. Muziek maakt mij altijd weer blij zoals vanmorgen, ik had even een verdrietig moment waardoor ik even geen zin had om met mensen te praten en alleen maar muziek wilt luisteren en daar vknap ik dan weer lekker van op. Muziek heeft op een of andere manier een grote invloed op mijn leven denk ik. Ik kan echt ineens super blij worden wanneer ik ook maar heel even de juiste muziek hoor.

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover