Stek Woon & Lifestyle Magazine
vogelvoer

Verwen de tuinvogels

Het voeren van vogels kun je het hele jaar door doen, maar tijdens de koude maanden kunnen de tuinvogels wel wat extra’s gebruiken. Warm blijven in de kou kost namelijk veel energie voor de beestjes. Help daarom de vogels in jouw tuin een handje en creëer extra sfeer met de leukste voederhuisjes.

Voederhuisjes
Er zijn veel soorten en groottes wat betreft de voederhuisjes. Deze vrolijken niet alleen de tuin op, maar zorgen er ook voor dat allerlei prachtige tuinvogels de koude dagen doorkomen. Het traditionele uiterlijk van de voederhuisjes zijn al een tijdje doorbroken. Ze zijn er tegenwoordig is allerlei verschillende vormen, kleuren en varianten. Leuk voor het oog en aantrekkelijk voor de vogels.

Vogelvoer
Wat is een leuk, modern voederhuisje zonder vogelvoer? Speel met allerlei smaken en verwen je tuinvogels door te variëren in het aanbod. Zo kun je vogelpindakaas aanschaffen met meelwormen, bosvruchten, nootjes of simpelweg zonder enige toevoegingen. Hier heb je heel handige voederhuisjes voor waarin je de pot pindakaas kwijt kunt. Mocht je met appels, pindanetjes en noten willen variëren; dan kun je hiervoor ook speciale voederhuisjes aanschaffen.

Assortiment
Life & Garden biedt een ruim assortiment voederhuisjes en vogelvoer aan. Zo vind je in het assortiment voederhuisjes in allerlei moderne en functionele ontwerpen die op het eerste gezicht als leuke tuinaccessoires kunnen dienen. Sfeervol, handig en zeer nuttig voor allerlei schitterende tuinvogels. Laat de winter maar komen!

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover