Stek Woon & Lifestyle Magazine
DSC

Uashmama persevent door Moes&Griet

Afgelopen woensdag bezocht ik het persevent van Uashmama in Hotel Not Hotel in Amsterdam. Uashmama is voor veel interieur liefhebbers een bekende naam en ook ik ben fan!

Op het eerste gezicht zou je het niet zeggen maar de producten van Uashmama zijn gemaakt van papier. Door een productieproces dat te vergelijken is met het looien van leer is een duurzaam materiaal ontstaan wat lijkt op leer. Dit materiaal kan gewoon gewassen worden waardoor de producten eindeloos mee kunnen! Leuk om te weten is dat Marion & Annelot (moeder en dochter) dit product in 2010 tegenkwamen in Italië tijdens een vakantie in dit prachtige land. Puur voor eigen gebruik namen ze het mee naar Nederland en kregen hier ontzettend veel positieve reacties op. In 2012 besloten ze om Moes&Griet op te richten om deze mooie productlijn te gaan verkopen. De producten worden nog steeds met veel liefde en ambacht in Italië gemaakt.

De “Paper Bags” zijn erg populair omdat je ze voor ontzettend veel doeleinden kunt gebruiken. Prachtig met een mooie plant erin maar ook erg fijn om bijvoorbeeld brood in te serveren of om gewoon iets in te bewaren. Daarnaast heeft Uashmama nog heel veel andere leuke producten zoals handtassen, shoppers, bretels en schorten. Bekijk hier de gehele collectie!

DSC_9631

DSC_9607

DSC_9602

DSC_9606

DSC_9617

DSC_9629

Fotografie: Marij Hessel van My Attic

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover