Stek Woon & Lifestyle Magazine
Uashmama

UASHMAMA: Een leuke verpakking voor plantjes

Een papieren zakje

Hoe simpel kan iets zijn? UASHMAMA je spreekt het uit als Washmama, maakt de leukste dingen van wasbaar papier. Gewoon een simpel zakje waar je plantjes in kan zetten of je pennen in kan bewaren. We vonden ze zo leuk dat ze een plekje kregen in de kartonnen kast voor de editie over duurzaamheid

Uashmama | Stek Magazine

UASHMAMA ontdekt in Italië

Het papieren zakje is bedacht en ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf Le Sorelle. Door de combinatie van traditie, vakmanschap en technologie, ontstond de ‘magische’ formule voor UASHMAMA papier.

Van piepklein tot groot

De UASHMAMA zakken worden eigenlijk overal voor gebruikt. Je maakt alles meteen hip met deze te leuke zakken. Ze zijn in allerlei formaten te verkrijgen. Van piepklein voor een mini vetplantje tot heel groot om bijvoorbeeld je was in te stoppen.

uashmama-paper-bag-extra-large

Materiaal

De ontwerpen van UAHSMAMA voelen aan als leer en zo zien ze er ook uit. Eigenlijk is tijdens het proces hetzelfde principe gebruikt als voor het verwerken van leer, namelijk het volledig uitrekken van het papier en vervolgens kleuren. Ik ben fan!

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play