Stek Woon & Lifestyle Magazine
DSC  BiKa styling feest

Tips voor een feestelijk Pasen

Er is altijd wel een reden voor een feestje! Zoals het paasfeest binnenkort. Bij pasen denk ik aan gezelligheid en lekker eten, daar kan een styling niet bij ontbreken. Ik koos voor zwart wit met uiteraard geel en veel natuurlijke materialen.

DSC_3453-BiKa-styling-PAASfeest

Zo maak je een gezellige feesttafel
De vraag is dan hoe je van je eigen tafel en je eigen servies een gezellige feesttafel kunt maken. Kies een kleur thema. BiKa-styling heeft voor deze tafel gekozen voor zwart/wit en een gezellige warme accentkleur geel. Geel staat voor vrolijkheid, gezelligheid en het wekt de eetlust.

DSC_3389-BiKa-styling-feest

 

Voor de basis heb je een leuke ondergrond nodig. Hier zijn een paar grote krijtborden gebruikt als placemats. Je kunt er bijvoorbeeld het menu opschrijven en kinderen kunnen tijdens het tafelen er rustig op los tekenen.

DSC_3443-pasen-BiKa-styling-2015

Jouw standaard servies kun je opvrolijken met papieren onderborden die je nog in de kast hebt staan voor de tijd dat je gaat picknicken of die klaar liggen voor een kinderfeestje. De mooie papieren rietjes zijn een leuk detail op de tafel en handig voor kinderen om hun limonade mee te drinken zonder te knoeien. Wikkel wat gekleurde linten om het bestek en je hebt je eigen styling gemaakt.

DSC_3408-BiKa-styling-PAASfeest

Met een paar ballonnen waar je met een watervaste stift wat leuks opschrijft, bijvoorbeeld een naam of een raadsel maak je jouw tafel extra feestelijk.

DSC_3463-BiKa-styling-pasen

Strooi wat confetti op tafel en het feest kan beginnen. Hiervoor kun je een perforator gebruiken en wat gekleurd papier. Op deze tafel is zwart en witte confetti gebruikt. Haal wat takken en wat groen uit je tuin en zet deze op tafel. Voor dit feest is bamboe (Japanse holpijp) en wat takken in knop gebruikt voor de finishing touch. Laat nu je gasten maar komen voor de pasen…..

Styling: Bianca van Schie bica-styling

Fotografie: Karin Suelmann KS-styling

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover