Stek Woon & Lifestyle Magazine
Think Pink in oktober

Think Pink in oktober

Een mooi initiatief van het Britse verf- en behangmerk! Little Greene steunt al voor het derde jaar op rij in Nederland Pink Ribbon om daarmee de ‘Oktober Borstkankermaand’ bij te staan. De fabrikant doneert in de maand oktober namelijk €0,50 per verkochte verfblik én behangrol aan Pink Ribbon. Dit geldt voor verfblikken en behangrollen, die verkocht worden via de dealers in Nederland en via de website littlegreene.nl Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

Little Greene Pink

Think Pink in oktober en laat je inspireren door ‘Colours of England’. Deze kleurenkaart bevat onder andere de prachtige Dorchester Pink Colour Scales.

Little Greene Pink

Vier tinten in dezelfde kleurtoon, welke gebaseerd is op het originele Dorchester Pink; een rustgevende kleur, waarnaar in de jaren ’60 werd verwezen in een artikel, dat betrekking had op het interieur van een kamer in het Dorchester Hotel. Andere prachtige, trendy roze Little Greene kleuren zijn Blush, Confetti, Ashes of Roses en Light Peachblossom. Maar welke kleur verf je ook kiest, je draagt bij aan deze mooie actie!

Little Greene Pink

Over Pink Ribbon

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. In 2017 waren in Nederland ruim 17.500 diagnoses van borstkanker. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Little Greene Pink

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover