Stek Woon & Lifestyle Magazine
Sonos PLAY

Testresulaten: Beleef de Sonos experience

In de Woonmaandeditie deden we een oproep om mee te doen aan de Sonos Experience. Omdat we zo veel enthousiaste inschrijvingen hebben ontvangen, mochten we van Sonos niet vijf maar tien deelnemers selecteren! Deze tien muziekliefhebbers sprongen eruit door hun motivatie om mee te doen met de Sonos Experience. Zij ontvingen de Sonos PLAY:1. Lees hier hun ervaring.
 

“En toen kon ik de Sonos Experience gaan beleven”

Eline Plumers, Rijssen

De bel ging… daar stond de pakketbezorger met een pakket voor mij. Dat moest de Sonos zijn. Snel het pakket open gemaakt en daar was inderdaad een prachtig witte Sonos PLAY:1. De app had ik al gedownload op mijn iPad en telefoon, dus ik kon ‘m meteen installeren. Dit ging heel gemakkelijk en super snel, de app leidt je duidelijk door het hele installatie proces heen. De Sonos heb ik vervolgens op de kast in de woonkamer geplaatst. En toen kon ik de Sonos Experience gaan beleven. Wauw! Lees de volledige ervaring
 

“Ik was benieuwd naar het geluid uit deze ene kleine speaker”

Robin Saris, Hendrik Ido Ambacht

Het installeren van de Sonos speaker is zeer eenvoudig. In de doos zitten een speaker, voedingskabel, ethernetkabel en een gebruiksaanwijzing. Het enige wat je hoeft te doen is de speaker middels de voedingskabel aan te sluiten en vervolgens de Sonos app op je tablet en/of telefoon te downloaden. De ethernetkabel is niet eens nodig. Lees de volledige ervaring
 

“Ik ben iemand die altijd zonder handleidingen te lezen van start gaat”

Sander Spijker, Dedemsvaart

Na een aantal dagen ongeduldig wachten, ontving ik het pakket met daarin de Sonos PLAY:1. Het openmaken van de verpakking alleen al was een klein feestje. De PLAY:1 zat goed beschermd ingepakt in een opvallende zwart met magenta doos. Ik ben iemand die altijd zonder handleidingen te lezen van start gaat, dus ook nu begon ik aan mijn ontdekkingstocht zonder enige handvaten. Voedingskabel onderin het apparaat gestoken, stekker in het contact. Even wachten… Lees de volledige ervaring
 
NL_970x250_shop
 

“Zoveel mogelijkheden en heel simpel allemaal”

Barbara Dijkman, Almere

Het apparaat is mooi om te zien, compact en geeft geweldig geluid voor zo een kleine luidspreker, ook de bass en treble tonen zijn nog zelf in te stellen. Het installeren gaat gemakkelijk en wat zo mooi is, is dat iedereen in huis de Sonos app kan downloaden op pc, Android toestel of Apple toestel. Daarmee kan je het apparaat overal vandaan bedienen en wat een mogelijkheden, je kan bijv Spotify koppelen maar ook vele andere diensten zoals Deezer etc, en 1000-den radiostations afspelen, en ook muzieklijsten van je pc kan je allemaal met gemak afspelen. Lees de volledige ervaring
 

“Een mooi plaatsje in de woonkamer gezocht”

Daan van Zoest, Eindhoven

Vandaag de Sonos PLAY:1 ontvangen en meteen in gebruik genomen.
Het apparaat was stevig en keurig verpakt en wat me meteen opviel: de prachtige vormgeving en afwerking! Ik let zelf ook altijd op details en er is mijn inziens veel aandacht besteed aan het uiterlijk. Nu had ik verwacht er enige tijd mee bezig zou zijn om alles in orde te hebben, maar het viel me reuze mee. Lees de volledige ervaring
 

“Het is een fluitje van een cent om de speaker te gebruiken”

Leon Elsman, Den Haag

Ik heb de Sonos PLAY:1 nu ongeveer een week in gebruik en ben er erg blij mee. Om de Sonos te gebruiken dient een app te worden gedownload uit de app-store. Hierna is het een fluitje van een cent om de speaker te gebruiken. In eerste instantie heb ik de Sonos in de keuken gezet. Heerlijk onder het koken een muziekje aan iets dat ik hier voor eigenlijk nooit deed. Verder heb ik de speaker afgelopen week op mijn balkon gebruikt tijdens het borrelen met vrienden. Lees de volledige ervaring

“Het eerste dat me opvalt is dat ik véél vaker muziek opzet”

Susanne Terheggen, Amsterdam

Toen de Sonos PLAY:1 werd gebracht door de postbode begon het feestje al direct. De PLAY:1 is namelijk heel sjiek verpakt en het is net alsof je een cadeautje krijgt. Het maakt de Sonos PLAY:1 dus echt een ERVARING. Het is een prachtig, solide apparaatje. Ik ben over het algemeen niet zo’n fan van zwarte apparaten omdat die er snel zo stoffig uitzien. Ik ben dus blij met de witte uitvoering. Lees de volledige ervaring
 

“…en de eerste uren gaat de PLAY:1 ook niet meer uit”

Maikel Frijters, Etten-Leur

Een jaar of 20 geleden had iedereen wel een stereotoren in huis, maar dat zie je steeds minder vaak. Zelf heb ik ook een tijdje geleden twee grote speakers verwijderd uit de huiskamer. Het kwam er op neer dat muziek luisteren alleen nog gebeurde via de iPod en de PC. Jammer, want het werd erg stil in de grootste kamer van het huis. Toen het pakket met de Sono PLAY:1 door de postbode werd gebracht, kon ik dan ook niet wachten om het apparaat meteen uit te gaan proberen. Lees de volledige ervaring
 

“We gaan van Paolo Nutini naar de Killers, van Coldplay naar Louis Armstrong en van Moloko naar Lilly Wood and the Prick
met Prayer in C”

Baukje Bonnema, Groningen

Het is zaterdag, half vijf ’s ochtends. De vrijdagavond borrel werd iets langer dan Verwacht. Iets wat iedereen wel eens overkomt. Lichtelijk beschonken besluiten mijn vriend en ik de Sonos box, die we vandaag binnen hebben gekregen, eens even te proberen. We zitten in onze woonkeuken, op de grond en zoeken onze favorietenlijst erbij op Spotify. Al snel klinken de Gorillaz met Feel Good door de speaker en we schrikken bijna van het enorme geluid wat er uit komt. Gelijk voelen we ons goed. Lees de volledige ervaring

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play