Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek stylingadvies - stylisten

Stek stylingadvies

Je hebt je huis ingericht maar het lukt niet om de juiste sfeer aan te brengen. Of je bent al maanden op zoek naar die nieuwe bank maar blijft maar twijfelen. Herken je jezelf in deze woonvragen of heb je andere interieuruitdagingen? Dan is Stek Stylingadvies echt iets voor jou. Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak kennis met het team van stylistes.

Pakket 1: Kleuradvies € 75

  • Een styliste van Stek Magazine komt bij jou om advies te geven over kleurgebruik in een bepaalde ruimte

Pakket 2: Interieuradvies € 250

  • Je geeft vooraf aan welke vragen je hebt over welke ruimte(s)
  • Een styliste van Stek Magazine komt bij jou thuis (2 uur)
  • Samen ga je kijken naar sfeerbeelden en het assortiment van woonwinkels
  • Je krijgt direct tips, adviezen en oplossingen (passend bij elk budget)
  • Na afloop ontvang je per mail het besproken advies, een moodboard en een shoppinglist
  • Je kunt direct zelf aan de slag om jouw huis helemaal af te maken

Pakket 3: Uitbreidingen

Je kunt Pakket 2 uitbreiden met:

  • 3D tekening € 250
  • verlichtingsplan € 60
  • moodboard voor extra ruimte € 80

Bestel direct jouw stylingadvies of stel een vraag via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten.

Even voorstellen

Maak kennis met Baukje, Sabine en Yvonne. Ons team van stylistes staat voor je klaar!

Baukje Snieder | Stek Magazine stylist

Baukje Snieder
Baukje volgde de studie Vormgeving productpresentatie aan het Friesland College in Leeuwarden. Ze is dagelijks bezig met de nieuwste trends op woongebied en vindt niets leuker dan anderen te inspireren met haar kennis. Met een grote dosis creativiteit biedt Baukje oplossingen en ideeën voor de meest uiteenlopende interieur-vragen. Ze helpt je graag om jouw huis helemaal in balans te brengen. Na een bezoek van Baukje heb je weer genoeg ideeën om zelf aan de slag te gaan.


Sabine | Stek Magazine stylist

Sabine
Sabine werkt als interieurstylist in de regio Amsterdam. Ze is een echte interieurjunkie en is altijd bezig met de laatste trends op het gebied van wonen. Het combineren van verschillende stijlen in een interieur is haar specialiteit. Zo helpt ze regelmatig stellen die niet helemaal op één lijn zitten qua smaak met het creëeren van een eenheid in hun interieur. Na een advies van Sabine kun je direct aan de slag met de concrete tips en voorbeelden van aankopen die binnen jouw budget vallen. Het resultaat is een warm en persoonlijk interieur dat aan jouw wensen voldoet.


Yvonne Kwakkel | Stek Magazine stylist

Yvonne Kwakkel
Yvonne is werkzaam als interieurstyliste.  Zij heeft van haar passie haar werk gemaakt. Yvonne heeft al heel veel mensen met hun interieur mogen helpen en ze doet dat met veel plezier. Haar specialiteit is de stoere, industriele, vintage interieurstijl. Ze weet hier de leukste winkels voor. Maar ook de andere stijlen zijn aan haar toevertrouwd. Ze gaat graag samen met jou aan de slag, zodat uiteindelijk je interieur als jouw thuis aanvoelt.


Aanmeldformulier stylingadvies

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover