Stek Woon & Lifestyle Magazine
IT Keramag Germany

Sphinx Rimfree: Langer, sneller en makkelijker schoon

Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer is ook de keuze van het sanitair heel belangrijk. Je wil natuurlijk een mooi design maar een toilet vraagt ook veel poetstijd. En we hebben natuurlijk leukere dingen te doen! Maak dus een slimme keuze.

Schoon en milieuvriendelijk
Een slimme zet is een zwevend toilet. Je dweilt er gemakkelijk onderdoor en de vloer is snel schoon. Combineer dat met de nieuwste innovatie: De Sphinx Rimfree®, en jouw schoonmaaktijd in de badkamer is gehalveerd. De Sphinx Rimfree® is een WC zonder spoelrand. Ideaal als het gaat om hygiëne en schoonmaakgemak. Want zonder spoelrand heeft vuil geen kans om zich verborgen te houden of op te hopen. Zo heb jij extra tijd om lekker in bad te liggen.

Snel schoon en stralend
In een WC zonder spoelrand valt vuil meteen op en wat je goed ziet, kun je makkelijk verwijderen. Bekijk de video van de Sphinx Rimfree® en je ziet meteen hoe handig dat is.

Slim verdelen
In de Sphinx Rimfree® is een gepatenteerde spoelwaterverdeler geïntegreerd. Want ook daar is over nagedacht! Deze unieke techniek leidt het spoelwater gelijkmatig naar rechts en naar links en verspreidt het water symmetrisch. Met als resultaat een optimale hygiëne.

Milieuvriendelijk
Naast het feit dat je snel klaar bent met schoonmaken en het toilet ook automatisch langer schoner blijft, zijn er nog twee andere fijne voordelen. De Sphinx Rimfree® gaat zuinig om met water en door het ontbreken van de spoelrand heb je geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig. Zo heb je ook nog een heel milieuvriendelijke badkamer.

Aantrekkelijk design
Dat milieubesparend en onderhoudsvriendelijk samen gaan met een mooi design bewijst Sphinx. Het is modern vormgegeven en past uitstekend in elke badkamer.

Gratis sauna bezoek voor twee!
Koop nu een Sphinx Rimfree® closet met toiletzitting en ontvang een Bongo-bon voor een gratis sauna bezoek voor twee personen. Klik hier voor meer informatie.

logo_Sphinx

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play