Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stekfotosklein

Preview: Thuis bij Souraya Hassan

Eén van de leukste uitdagingen om Stek te maken is hoe de cover eruit gaat zien. De styling en fotografie wordt elke editie verzorgd door Souraya van BintiHome Vaak is haar eigen huis de setting van de cover en de styling artikelen. Een mooi voorbeeld van hoe wonen en werken gecombineerd kunnen worden. In de derde editie van 2015 geven we je een kijkje achter de schermen van ‘onze’ Souraya.

Stekfoto'sklein-5

Je doet heel veel zoals bloggen, stylen en fotograferen. Hoe ben je begonnen en waar is jouw passie voor wonen is ontstaan?
“Ik heb altijd al iets met interieur willen doen. Ik ben dan ook, na het afronden van mijn Havo, naar Artemis styling academie gegaan in Amsterdam. Een opleiding voor allround stylist. Ik ben daar gespecialiseerd in interieurstyling. In het laatste jaar van mijn opleiding ontdekte ik het bloggen en ben ik gestart met een eigen blog met een verzameling van interieurs en producten die mij inspireren. In de zomer van 2013 is Binti Home Blog online gegaan waar ik alleen eigen fotografie op plaats met beelden van eigen projecten, inspirerende winkels en restaurants maar ook styling ideeën in mijn eigen huis. Sinds dit jaar deel ik ook korte styling video’s en vlogs op mijn YouTube account. In 2010 ben ik begonnen met fotografie en juist de combinatie van styling en het vastleggen hiervan vind ik zo leuk. Ik fotografeer binnenkijkers voor tijdschriften zoals Flair en vtwonen. Daarnaast heb ik de styling en fotografie gedaan voor Zenza, Postercandy en natuurlijk Stek Magazine. Het ontwerpen van persoonlijke interieurs voor particulieren en bedrijven én het daadwerkelijk inrichten vind ik toch het allerleukste om te doen. Zo heb ik recent een ontwerp gemaakt voor het TV programma Eigen Huis en Tuin.”

Je leest het volledige interview met heel veel mooie foto’s in editie 3, 2015.

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover